regnbåge parter seens från killar ögon

En regnbåge part är ett kön get-together markerad i preteen prata sprids från början av detta årtionde. En variant av de sexuella intressen tonåringar, tron ??förklarar att vid dessa parter, vilket är något som de flesta kåta barn vill vara delaktiga i, tonårsflickor bär olika nyanser av läppstift turas om att åka ner på pojkar i sekvens, vilket flera band av läppstift på sina små medlemmar. Idén publicerades på tv, och blev på modet på konversationer i skolorna. Däremot har forskarna inte funnit några bevis för existensen av regnbåge partier, och tror att detta bara spreds av ett gäng kåta tonåringar.

Flickorna bär olika färgade läppstift och turas blåsa lttle pojkar, lämnar en regnbåge av färger på tonåringarnas dingdongs.

Se filmen “Thirteen” och du kommer att se hur vanligt detta skvaller är. Även om de flesta tonårsflickor verkar chockad, har de flesta av dem har varit i ett par av dessa partier.

Preteens lär bara vad de undervisas, så det är upp till föräldrarna, att aktivt delta i deras liv och att vara medveten om vad som finns i den populära kulturen som de lär sig från sina kamrater och media.

Killar packa sina byxor och preteen flickor som bär olika färger av läppstift utföra ett bra jobb på sina penisar lämnar en regnbåge av färger på några mycket nöjda pojkar. Denna trend var första som sågs i kiddie samvaro där flickor inte vill bli extremt fysiskt men skulle göra det, eftersom de ville göra ut men inte ha sex.

En regnbåge parti är en grupp sex händelse där college girlies suger flera pojkar medlemmar i sekvens av grupper bär olika nyanser av läppglans, vilket lämnar ett spår av olika färger på pojkarnas medlemmarna.

Partents har ingen aning om vad barnen ägna sig åt dessa dagar, men är skolmyndigheterna gör något också?. Men å andra sidan kan de inte delta i någon av dessa verksamheter, men att säga något sådant till sina vänner bara för att låtsas som om de är en del av något inre krets. Men hur som helst, skulle man aldrig veta om dessa barn innebär i denna verksamhet, utom kanske någon på bar gärning.

Så existerar regnbåge partier egentligen? Jo, jag vet att jag inte har varit på en regnbåge party ännu!