relation bryta upp råd-topp 3 saker som kommer att döda dina chanser till försoning

Självklart just nu du letar efter relation bryta upp råd och du menar allvar med att spara eller återuppväcka din relation. Sanning vara känt som förmodligen är vad som ledde dig till denna artikel i första hand.

Den andra anledningen till att du förmodligen läser den här artikeln är att du stöka big time. Du blir så desperat och du är så överdrivet angelägen om att få ditt ex tillbaka som du beter mycket dåligt.

Vad du egentligen gör är att köra en större kil in i din nedlagda relation och du oavsiktligt trycka ditt ex längre bort. Du leka med människans natur och i allmänhet är det mycket mänskligt att motstå alla typer av öppen press. Varför skulle någon stanna kvar för det?

Top 3 saker du behöver för att sluta nu!

Ett. Ringa för mycket, mejla för mycket textmeddelanden för mycket. Du måste stoppa detta nu eller du är klar.
2. Att försöka få honom att tycka synd om dig. Detta är förhållandet självmord. Ditt ex inte kommer att gå, är ditt ex kommer att köra från detta. Du måste stoppa detta nu!
Tre. Spionera på ditt ex. Om du någonsin gör detta och fastna, har du inte en bön om en chans att någonsin komma tillbaka med ditt ex.

Vad du behöver göra är att låta saker och ting lugna ner lite. Det kommer att vara en av de svåraste saker du någonsin kommer att få göra, kanske till och med hårdare än själva bryta upp men du måste göra det.

Sen nästa steg som är rent mänskliga naturen är att spela lite svårt att få. Detta är en annan tuff manöver, men en som är lika verkligt som det blir. Om det görs på rätt sätt, kommer denna strategi betalar enorma utdelningar mot återuppväcka din relation. Kom ihåg att det är mycket mänskligt att vilja vad vi inte kan ha!