relationen depression – att komma tillbaka in i spelet för singlar

relation depression tips

Depression och ångest uppstår när någon så illa vill något och det händer inte. Albert Einstein sa “galenskap är att göra samma sak flera gånger och förvänta sig olika resultat.” I huvudsak rör det sig om relationen depression.

Efter ett uppbrott särskilt, människor lider av fruktansvärda relation depression. Jag vet att jag gjorde. Vi tenderar att tänka bara om de goda tider vi hade, ignorera smärtan, och vår emotionella hälsa lider för det. Detta kan glida in oss i en hemsk tillstånd av relationen relaterade depression. Det är kring detta tidiga skede att människor tenderar att göra de största misstagen som kör sin partner bort för gott.

Det finns metoder för att lindra den känslomässiga smärta och depression i samband med ett uppbrott. Till exempel finns det en metod som kallas “The Sedona Method” som i princip fungerar på att minska de dåliga känslor du har genom ett par olika verbala taktiker.

Tony Robbins blev ökänd genom NLP, eller Neuro Lingvistisk Programmering. Denna teknik är också relaterad till Sedona Method, handlar det åter inramning negativa tankar och föreställningar som du har. Att vara en deprimerad enda person kan innebära en massa negativa föreställningar som måste vara “re-inramade”. Jag har läst böcker i ämnet och jag har använt taktik i mitt personliga liv. Efter att ha läst böckerna och jämföra dem med de e-böcker som finns, kan jag säga säkert att du har några av de bästa informationen om ämnet lätt tillgängliga för dig på ett ögonblick.

Om du menar allvar med att bli av relationen depression, det tar en viss ansträngning. Jag uppmanar er att kolla in får tillbaka med mitt ex innan det är för sent.