relationen information på nätet och dess värde

Jag tycker det är fantastiskt att du kan hitta nästan vad du vill på nätet, inklusive relationen information. Självklart har jag tittat på vad andra erbjuder till dem som är i behov av hjälp. I vissa fall ser jag något modifierad, grundläggande västerländsk psykologi. Andra webbplatser erbjuder en fräsch och praktiskt tillvägagångssätt. Naturligtvis tror jag helt i vad jag erbjuder människor på min webbplats LessonsForAHappyMarriage.com. Jag tror att folk vill veta sanningen. Och den flod av information som kommer via Internet hjälper människor att göra sig sin egen uppfattning om vad som är sant för dem. Jag tror definitivt att de flesta människor som erbjuder rådgivning på nätet är uppriktig, men jag har också sett människor använder pop psykologi och slick fraser för att locka människor att använda sina ineffektiva “produkter”.

Vår värld utvecklas mycket snabbt. I en annan generation eller två, kommer alla de nya saker som du hittar på Internet är allmänt känt, det är min förhoppning. Det är min dröm att skilsmässor kommer att gå tillbaka till den 2 eller 3% som är vettigt. Det är min dröm att förhållandet informationen jag delar på nätet blir gammal hatt och lärs ut i skolorna redan från första klass innan alltför länge. Men nu Internet är “skola” för oss alla. Som individer måste vi ta ansvar för att separera sanningen från fiktion. Det är upp till oss att jämföra anteckningar, prova nya saker och se vad som fungerar för oss, och sedan dela det vi vet med andra.

Jag tycker att kommentarerna gör en stor tjänst för samhället. Genom att se på erfarenheterna från andra människor som inte försöker sälja oss, kan vi lära mer om att uppfylla våra behov. Förhållande information på nätet är en bra idé. Och alltid komma ihåg att berätta för din make eller din betydande andra, “Jag älskar dig.”