relationer bryta upp – 3 tips för att få ditt ex tillbaka

När din relation med ditt ex just avslutats, kan det fortfarande finnas vissa tvivel kvardröjande. Om du fortfarande älskar ditt ex och vill ha honom tillbaka, här är 3 till DOS när relationer bryta upp:

Ett. Var inte desperat

Om du börjar tigga ditt ex att du är tillbaka, då du riskerar visas värdelös. I själva verket kommer han intepret detta som din svaghet och motivera detta som själva anledningen till att han vill ha en upplösning. Istället, vara positiv och fungera så normalt som du skulle. Detta kan väcka hans nyfikenhet som man inte beter sig så som han har väntat egcan’t äta eller göra något annat. I själva verket bör du ta tid att förbättra dig själv t.ex. ha en makeover.

2. upprätthålla i kontakt

Du ska inte bombardera honom med samtal, textmeddelanden, men samtidigt bör du inte göra medvetet försök att undvika honom. Vara öppen och säga “hej” om du ser honom. Behandla honom som vanligt vän. Detta kommer att visa att du är mogen och kan hantera bryta upp. Det kommer att få dig att se lugn och cool och önskvärt.

Tre. analysera orsak

Det måste vara något fel som gör att bryta upp med ditt ex. Om du arbetar på att förena med honom, ta lite tid att luta sig tillbaka och ha en ärlig titt på vad som gick fel. Vilka är de verkliga frågorna? Identifiera dessa frågor och räkna ut hur att rätta till dem.

Om du får en andra chans, vad skulle du ha gjort annorlunda?