relationer och fusk – Hur mycket är ditt förtroende värda

Även TV-tvålar kan ge intryck av att relationer och fusk går att hand i hand, gör denna resonans i samma utsträckning i verkliga livet? Kanske har du blivit lurad på dig själv eller någon du känner. Kanske du var fuskare?

Ingen tvekan om det fusk gör ont, men skulle du bli förvånad om jag sa att det gör ont att fuskare också? Om du är fuskare, är varje dag en dag av bedrägeri, dölja sanningen och ljuga är en vanlig företeelse. Och naturligtvis finns det förgylld, förmodligen den värsta någonsin känna att leva med.

Skulle du vara beredd, att återuppbygga din relation att veta att den andra personen kan mycket väl lura på dig igen? Det skulle ta en mycket förstående person att leva med den osäkerhet som ett förhållande som detta skulle erbjuda. Med detta sagt, om du kan bygga ditt förtroende för den andra personen, så vem är att säga att du inte kan hålla ihop och vara glad.

Om du går på vägen för försoning med din partner, då skulle det vara bra för dig att veta anledningen till att de lurat på dig. Naturligtvis vet du att nyckeln till allt detta är förtroende. Kan du lita på dem igen? Varför gjorde de lura på dig och kommer de att lura på dig igen?

Ett definitivt fall för vandring bort från denna situation skulle, de var uttråkad, kom chansen bara tillsammans. Resonemang som det borde sätta upp en stor röd flagga till dig. Men återigen, om du är någon som kan leva med det, så vem är att säga att du inte kan.

Kan du leva med den dagliga misstankar som utan tvivel kommer att göra dig olycklig? Är du beredd att sätta den andra personen under granskning för den skull ett lappat relation? Summan av kardemumman är, litar du antingen här personen eller inte.