relationsbyggande som kan rädda det bättre

Idag relationer bryts väldigt snabbt. Några av dem håller inte ens ett år. Gå tillbaka till det förflutna och tänka på relationer som överlevde hela livet. Idag som är ett undantag. Normen är break-up av relationen i gång efter att de bildas. Detta får en att undra om många saker. Var relationen stark nog från början? Var förhållandet värt ansträngningen? Var förhållandet bildats för att få glädje eller smärta? Och om båda parterna var mentalt förberedd för break-up redan från början, varför de inte ta åtgärder för att förhindra det? Vissa relationer rasa så snabbt, att man undrar om hela spektrat av relationer. Låt oss åtminstone försöka förstå vem som kan rädda ett förhållande-mannen eller kvinnan?

Män är logiska tänkare från naturen. Kvinnor är mer emotionella och tänker i termer av känslor. Betyder det något? En människa kan försöka rädda förhållandet genom att beräkna mängden av problem han skulle genomgå med break-up. Å andra sidan en kvinna sätter massor av känslor på spel i en relation. För henne är det en känslomässig trauma att se relationen sönder. Hennes känslor kan styra bilden eller utfällning av break-up. Känslor kan fungera åt båda hållen.

Vad får man genom att spara en relation? Innan jag besvarar denna, Låt oss alltid komma ihåg att vissa relationer ger ingen tillfredsställelse till någon av parterna och båda är bättre utan den. Om en av parterna får en viss tillfredsställelse från relationen de får försöka rädda det. För att rädda relationen, får partnern måste fortsätta bli plågad, men eftersom han / hon vet att smärtan kommer att bli större om relationen bryts kommer de att uthärda den smärta och fortsätter. Ibland när ett förhållande är sparat, kan det förbättras under några år. Det är lätt att bryta men svårt att bilda.