romantik tid – slå på värmen on_

Värma upp handlingen? Enklare än du trodde. Vad du behöver göra? Tänk lite mer. Tänk ur lådan, och komma i säng – nu!

Ordlekar eller förspel?

Vill ignorera dig styrkan av det talade ordet. Vakna upp och säga, “Jag hade bara den smutsigaste dream …” När han säger det, berätta för honom att du är sen till jobbet och kan utveckla senare, på natten, i sängen … Det är inte bara hans fantasi som ska vara skyhöga genom dagen!

Höga klackar eller hög boll?

Bär dina slinkiest stilettos till sängs. Kick off i hälarna på den högsta punkten av åtgärden. Varje gång du bär dessa klackar för en kväll ute, kommer han ihåg var allt de har varit. Och boy, oh boy!

Eyes Wide Shut eller vidöppen?

Gör en show av det – lämna huset tänder på! Blicka in i varandras ögon när du har samlag. Koppla in ett helt nytt sätt. Det är det bästa sättet att komma över alla hämningar. Som om du inte redan hade!

Äta ute eller äta i?

Skicka henne med en inköpslista: Chokladsås, honung, strösocker, lönnsirap, vispad grädde. Ring henne på hennes cell och berätta för henne vad du planerar att göra med dem. Och det är definitivt inte att göra pannkakor.

Hot post eller heta manliga?

Aha, så det finns en ny män-bara mag i stan? Få en själv och ersätta en av de pin-ups med din pic, i buff dumt! Glida in sin mail med en Post-it: “For Your Eyes Only”. Vänta och se!

Just nu eller just här?

Utmana honom till världens snabbaste snabbis. Klara, färdiga, gå … Woohoo! Och sedan kan du växla givetvis till den längsta maraton session mellan lakanen. Need for speed någon?

Vilka byxor?

Movie datum? Gör det till en riktig blockbuster natten genom att bära en kjol med ingenting under. Efter de förhandsvisningar, viska, “jag ska Commando – bet vi aldrig kommer att göra det till den slutliga poäng.”

Frukost på sängen, älskling?

Överraska henne med söndag frukost i sängen … du på ett uppläggningsfat. Tidig morgon träningspass kan ges en helt annan innebörd. Armhävningar, crunches och utfall, aha!