saknar du en vän eller älskade en

Har du någonsin blivit utan kontakt med någon och sedan när du försökte hitta dem igen fanns inte ett spår av deras existens? Detta kan hända hela tiden, ibland folk vill inte att du ska kontakta dem och de täcker sina spår, ibland människor försvinner, ibland händelser råkar komma över spåren av sina resor lämnar det omöjligt att hitta dem. Du vet att folk försvinner hela tiden så tror inte att det är omöjligt, siffrorna i USA ensam då antalet saknade personer per år har ökat från cirka 150.000 år 1980 till 900.000 år 2006. Det är en möjlig 900.000 heartbroken familjer per år!

Så vad kan du göra? Om det är en rak försvunnen person fall (dvs. du vaknar en dag och upptäcker att de har gått) och sedan gå direkt till polisen, men om du bara förlorat kontakten … väl polisen inte kommer att vara intresserade. Det är där Internet steg i, har internet gjort världen mindre, kan du söka efter namn, telefonnummer, vada genom alla slags register som förs på nätet letar efter ledtrådar. Du kan även söka själv om personen bara försvann en dag, det är bara så mycket att polisen kan göra när de hanterar så många fall, kommer allt du kan göra för att hjälpa till att hjälpa sina ansträngningar.

Det enda problemet med det är att även om internet har gjort världen mindre, gjorde det den mängd information omkring oss positivt explodera! Hur tycker du att något användbart när det kan finnas miljontals människor med detta efternamn? Du kan söka efter saker på nätet från och med nu tills den dagen du dör, och ändå inte skrapa på ytan – men allt är inte förlorat. Som med de flesta saker så ska du ringa in personal, människor som är utbildade och licensierade att få dig den information som du vill, det är rätt, anlita en privatdetektiv.

Visste du att du kan ge dem bara ett personnummer och få ett namn och adress tillbaka inom 24 timmar? För några få dollar mer du kan få flera adresser, eventuella alias och släktingar för de senaste 10 åren! Du kan ge en tidigare adress och namn och få alla att detalj, liksom eller ge ett hemligt telefonnummer vid få adressen tillbaka, allt för kostnaden för en måltid på din favorit restaurang.

Det är meningsfullt för mig att spara tid för att arbeta ut vad du ska säga till dem när du hittar dem igen, snarare än att försöka hitta en nål i en höstack, lämna det för någon med en magnet …
www.emailrevealer.com