samkönade relationer

Tyvärr för samkönade par inte varje destination är så öppen och accepterande som de skulle kunna vara. Av denna anledning många resebyråer har inletts med målet att planera och boka resor och semestrar för homosexuella par. Att veta att om du går är en plats där du kommer att tas emot med öppna armar är en tröst.

En av de mer populära byråer, Out and About, erbjuder semesterpaket som inkluderar homosexuella eller gayvänliga hotell, restauranger och lokala guider. Ut och omkring också erbjuder tour böcker som är sökbara på deras webbsida. Dessa böcker är uppdelade mellan romantik, äventyr och även platser som är öppna för enbart kvinnor eller enbart män. Särskilda resor till exotiska platser som Indien eller Afrika presenteras.

En annan efterfrågad resebyrå kallas Gay Travel. Också noterat på nätet, erbjuder denna byrå bög och lesbisk friendly planerade resor runt om i världen. De hörn också marknaden för exklusiva gay kryssningar. Sajten har en sökbar databas som kan hjälpa dig att hitta gay ägs och driva företag såsom bed and breakfast och hotell. Deras mest populära tjänsten är en gör det själv semester planerare. Du berätta för dem var, när och hur, och de kommer att hitta dig en semester som har skräddarsydda.

Kryssningar är ett annat utmärkt val för en romantisk tillflyktsort. Olivia resa är en byrå inriktad på lesbiska som listar många kommersiella kryssningar som är gay friendly. Den mest eftertraktade kryssningar har kändis gäster och har dagar portas på Olivias egen privata ö, Half Moon Cay i Västindien. Barn är oftast välkomna på Olivia kryssningar och du kommer att bli glad att upptäcka att barnskötare tjänster finns tillgängliga när du och din sötnos vill ha en natt ensam.

Den snabbast växande semester trend är en resa norr till våra grannar i Kanada. Många samkönade par planera sitt bröllop i Kanada och nationen har öppnat sina armar för att göra deras speciella dag helt unik. Erbjudanden hittas för dig, din partner och dina kombinerade familjer på många hotell i Montreal, Toronto och Halifax. Lush spapaket efter gayvänliga personal erbjuds på många orter.