sätt att få din flickvän tillbaka – tips för att vinna henne tillbaka snabbt

Är du kämpar för att acceptera det faktum att din flickvän har dumpat dig utan att ge dig en chans till att göra saker rätt? Jag är här för att berätta att inte behöver. Innan du ger upp allt hopp finns det sätt att få din flickvän tillbaka och undvika att förlora henne för evigt.

Ett. Det är viktigt att ta några steg tillbaka och förstå psykologi en bryta upp. Det finns goda skäl till varför par återförenas medan andra aldrig kommer att tala ett ord till varandra. Hur du spelar dina kort rätt nu avgör dina chanser att få henne tillbaka i dina armar. Du måste kontrollera dina känslor.

2. Det finns många sätt att få din flickvän tillbaka, men en av de bästa är att vända och göra din flickvän känns som om hon var den som var dumpad. Hur så? Tja, oftare än inte en bryta upp kommer att göra oss säga och göra saker som vi normalt inte skulle göra. Det är när folk låter sina känslor flyga och där desperation sparkar i.

Ett av de mest effektiva sätten att få din flickvän tillbaka är att göra den fullständiga motsatsen till vad du känner just nu. Chansen finns att du har värkande tala och se din flickvän. Du kan också ringa, messaging och e-posta henne att “höra dig ut”. Detta är ett stort nej nej och var du kan förstöra sista chans att återförenas med henne.

Tre. Spela det coolt, det är svårt ja, men du måste acceptera det faktum att din relation är över först. Var ärlig mot dig själv, är din flickvän missnöjda med riktning och kurs i er relation. Ett av de mest effektiva sätten att få din flickvän tillbaka är att ge henne lite utrymme och tid.

4. Var helt respekterar hennes beslut. Säg att du förstår och visar den mognad man kan förvänta sig att få för den person de är kär. Detta kommer att gå långt för att tillåta dig att stanna kvar på speaking villkor.

Fem. Gör inte, och jag upprepar, inte kräla, tigga, åberopa, gråta och använda andra desperata taktik och smutsiga sätt att få din flickvän tillbaka. Du löper en stor risk att lugna din flickvän hon gjorde rätt beslut att avsluta relationen, är det sista du vill att hon ska vara säkra på!

6. Nästan alla har andra tankar efter en bryta upp, är ditt mål att låta detta tvivel växer i huvudet på ditt ex. Bevisa att ditt ex att du är fortfarande glad och självsäker och ut kommer personen hon känner förälskad i, låt henne komma ihåg dessa tankar och tider. Låt inte din nuvarande känslomässiga tillstånd vara vägen ditt ex ser dig.

Vill du ha fler sätt att få din flickvän tillbaka?