sätt att få tillbaka med ditt ex när det verkar omöjligt

När allt ser förlorad och du försöker lista ut hur man får tillbaka med ditt ex, är en av de saker du behöver för att hålla fast att 95% av alla relationer som ser ut som om de är ordentligt över, behöver inte vara.

Oroa dig inte och ha i åtanke att om en person anser att förhållandet är ändå värt att ge en mer försök då det är allt som behövs för att återuppliva den.

Först är att bryta all kontakt med dem i flera månader. Detta ger dem möjlighet att tänka över saker och de också brukar känna sig pressad om att göra sitt beslut.

Ofta i värmen av uppbrottet saker blir sagt och positioner får tas som given tid, snart är avstod eftersom resonemanget tar över. Så om du vill komma till hjärtat av hur man får tillbaka med ditt ex så allvarligt, ge dig själv och ditt ex lite tid.

Förvara inte på att driva ditt ex att diskutera det med dig tills de är redo att. De kanske känner sig kvävd om frågan och kommer sannolikt att lämna för gott. Ge dem lite utrymme och gott om tid.

Om han är ute träffar någon annan, bara vara säker på att de är på en uppgång och det kan inte bestå. De vill bara att övertyga sig om att förhållandet är genom. Det är inte nödvändigtvis sant.

Det är ett känt statistiskt faktum att rebound relationer är full av komplikationer så att de sällan fungerar. Människor på rebound sannolikt inte över sitt ex och fortfarande har känslor för dem. Så oroa dig inte om de är dejta någon annan.

Sanningen är att få ditt ex tillbaka är mer om er två än någon annan, så se till att du hålla koll på ditt utseende, du gör inte något för att fjärma ditt ex och att du förekommer i kontroll och nätt snart kommer du att ha slutat undrar hur du får ditt ex tillbaka, eftersom de kommer att vara tillbaka med dig.