sätt att få tillbaka på ditt ex

Om du har varit inblandad i en relation bryta upp, kanske du tänker på sätt att få tillbaka på ditt ex, men tror du att detta kommer att vara den bästa åtgärden att vidta? Jag tror att ett av de bättre sätten att du verkligen kan få tillbaka på ditt ex inte bara kommer att sätta dem i en intressant situation, men det kan även fixa relationen genom att visa hur viktig du är för dem. Så dessa 5 tips jag vill dela med dig är utmärkta metoder för att få ditt ex tillbaka.

1 – vara tuff. Låt ditt ex tror att du har gått vidare med ditt liv utan dem genom att agera stark och självsäker. När du visar att du äntligen har gått framåt med ditt liv, kommer ditt ex att se att de inte har.

2 – Minska kontakt. Avstängning dörrarna för kommunikation kan tyckas bakvända när din primära fokus är att förnya saker, men det är en av de mest vitala stegen när att komma tillbaka till ditt ex eller få ditt ex tillbaka. Ta en paus för en liten stund. Detta gör att ditt ex att rensa hans eller hennes huvud och de kunde snart att inse hur stor ni två var tillsammans.

3-vara flexibel. Var inte alltför aggressiv med ditt ex, vara flexibel, lyssna på dem och vara en sympatisör. Ditt ex kommer att bli förvånade när de ser en annan del av dig, och det kan hjälpa till att bygga kommunikationen som inte fanns där tidigare.

4 – Komma ut. Det hjälper inte att du aldrig gå någonstans. Dina vänner kommer att spela en viktig roll i att hjälpa dig i denna situation. Ring dem och få ut ur huset. Bygg ett socialt nätverk och njuta av livet. Detta betyder inte att du måste datum, men du bör komma ut och njuta lite tid med dina vänner. Detta kan vara terapeutiskt för dig, och kanske till och med övertyga din ex att de förlorade en bra sak.

5 – precis dig. Det var en riktigt bra anledning till varför ni två var även i en relation att börja med, så gå tillbaka och vara dig själv istället för att försöka lista ut hur man får tillbaka på ditt ex, och påminna ditt ex varför de älskade dig i första plats.