ska du hyra ett bröllop planerare för ditt bröllop

Varje brud riskerar att förvandlas till Bridezilla vid tiden för bröllopet datum närmar. Stressen av att välja rätt klänning, skapa och skicka inbjudningar, välja menyn och favörer och gåvor för brudtärnor, designa brudtärna klänningar, att hålla ett register över gåvor fick, besluta om blomsterarrangemang och dukning, välja en plats eller mottagning hall och övervaka interiör av hallen – det finns en miljon saker att göra. Inte undra hästskötare använda “otur att se bruden innan bröllopet” knep för att hålla sig långt borta från sin fästmö innan bröllopet!

Om du planerar ditt bröllop och har inte övervägt möjligheten att hyra en professionell bröllop planerare, ge det några seriösa funderingar. Även om du planerar en medelstor bröllop med familjemedlemmar, nära vänner och kollegor, har du fortfarande otaliga saker att ta hand om. Du kan få dina vänner och släktingar för att hugga i med hjälp, men de flesta av dem kommer att ha andra saker att göra, och kanske inte kunna ge en hel del uppmärksamhet till ditt bröllop preparat.

Ett bröllop planerare kommer inte bara hjälpa till med grunderna i bröllopet – beslutar om en plats, väljer en matleverantör – hon kommer också att vara ganska skicklig på att hålla sig inom budget. De flesta brudar falla sönder under trycket av att planera ett vackert bröllop, och samtidigt se till att de kan hålla sina ekonomiska frågor i nära tyglar. Ett bröllop planerare kommer sannolikt att få kontakter i bröllopet branschen, och kan få dig bra priser för tjänster, produkter och dekorationer etc. Med ett bröllop planerare att ta hand om allt, kan du fokusera på att njuta av förberedelserna inför bröllopet – något som många brudar kanske finner sig oförmögen att göra under påfrestningen av bröllopet. Dessa mycket fruktade brud panik blir ordentligt under kontroll, när du har ett bröllop planerare att ta hand om evenemanget.

Ett bröllop planerare kommer också vara väl insatt i brud och bröllop etikett. Hon har sett många brudar genom dussintals sådana bröllop och vet vikten av perfekt timing och rätt bröllop-protokollet. Ett bröllop planerare kan också hjälpa till med de små saker som du kanske inte har tänkt som boende för av staden gäster, som kommer till ditt bröllop.

Om kostnaden för att anställa en planerare gör du försummar idén, många planerare erbjuder sina tjänster för särskilda funktioner i planeringen, som att ta hand om catering eller designa bjuder. Du kommer att kunna ta del av stammen på dig, och ändå hålla dig inom din budget.