steg om hur du får ditt ex fru tillbaka

Under äldre tider, var du så nära din fru som du aldrig trodde något skulle komma mellan er. Men glidit du sakta isär tills det nått en punkt där ditt äktenskap var mer teoretiskt att verklig. I slutändan gick du din skilda vägar. Men du kan inte få din relation ur ditt sinne. Du skulle vilja komma i kontakt en gång, och du funderar på hur du får ditt ex fru tillbaka.

Om detta är din önskan, då är du på rätt spår. Det finns effektiva sätt på vilka du kan få din målsättning om ditt intresse är hur man får henne att ringa dig. Det är bara att du måste vara beredd att arbeta mycket hårt på det. Detta är inte fallet med bara någon liten romans där missförstånd har uppstått. Ändå är de belöningar du får väl värt ansträngningen.

Här är några nödvändiga steg för att få ditt ex fru tillbaka.

Förbered en effektiv öppning

Du måste tänka på hur du vill göra din strategi så att du inte förstöra dina chanser. Kom ihåg att det kan verka bra i en berättelse bok inte nödvändigtvis fungerar i verkliga livet. Tänk på följande steg för att hjälpa dig att förbereda vägen väl.

Tänk hennes intressen

Du vet att din fru. Tänk på något som hon är kraftigt intresserad Få denna sak som du vet att hon verkligen gillar. Börja inte att tänka på viktiga saker. En liten sak kan skapa ett stort intryck. Men tro inte att rusa till hennes dörr med din present!

Lämna henne en röstbrevlåda

Ring hennes nummer när du vet att hon inte kommer att vara runt för att plocka upp den så att du kan lämna ett meddelande.

I meddelandet, låt henne veta att du är verkligen tacksam för hennes hjälp. Berätta för henne att du verkligen vill tala med och tacka henne – personligen. Fråga henne om hon kan acceptera att träffa dig.

Om du vill veta hur du får ditt ex fru att ringa dig, är detta en bra dörröppnare. Din före detta fru kommer att vara nyfiken att veta vad som är så speciellt att hon gjorde för dig. Hon kommer även att undra hur just du skulle vilja tacka henne för det.

Hon kommer definitivt att ringa dig för att få reda på mer information. Men se till att du inte spiller bönorna över telefon. Boka ditt stora överraskning när du kommer att möta.