swinging – det är om sexuella njutningar endast

Par byta är den mest populära swinger aktivitet. Swinging par utnyttja möjligheten att njuta av samlag med flera partners. Det hjälper till att eliminera de fall av fusk eller skilsmässa. Det är ett ömsesidigt samtycke praxis som innebär både makarna.

En majoritet av män bli attraherad av andra kvinnor medan promenader ner banan eller på en fest eller klubb. De fantiserar om kvinnorna men misslyckas med att njuta av sina önskningar. Därför påverkar detta sexuella omvälvning sina äktenskapliga liv. Vissa män vänder sig till otrohet i sökandet av sexuella njutningar. Men det är bättre att börja svänga än att förstöra din äktenskapliga liv.

Dock måste man vara mentalt redo att ge i livsstilen. Du bör vara en glad och nöjd paret. Du bör ha viljan att utforska livsstil. Personer med skakiga äktenskapliga relationer bör undvika svänga eftersom livsstilen ytterligare försvagar relationen.

Paren måste konfrontera om osäkerhet angående livsstil. Du ska acceptera det faktum att din partner kommer att involvera sig själv i sexuella handlingar med en främling. Om du märker känslor som svartsjuka eller osäkerhet, då livsstil är inte för dig. Om du inte kan uppnå förtroende för din partner, då finns det ingen mening med att förstöra din äktenskapliga liv samtidigt svänga.

Paret byta verksamheter har olika aspekter. Paren har valet att välja mellan öppen byta och slutna byta. Därför bör du kommunicera dina svängande gränser för din partner. Se till att du följer reglerna för att njuta swingers “livsstil utan att hindra dina kärleksrelationer.

Och viktigast av allt, bör svängande par syfta till sexuell njutning bara. Fäst inga känslomässiga strängar. Du bör inte blanda kärlek och sex i swinger livsstil. Så, utforska dina sexuella fantasier och se till att det är lika angenämt för dig och din make.