tecken på att han är otrogen – Har du en otrogen pojkvän

Vi kan alla göra oss sjöng om vi fortsätter att försöka ta reda på huruvida våra partners spelar av kärleken reglerna. Problemet med detta sinne ram är att människor, särskilt kvinnor, kan ganska bli besatt av att hitta tecken på att han är otrogen även om han kanske inte. Det verkar som att samhället lever på missnöje.

Den verkliga anledningen verkar det är att folk inte vet hur man ska vara glad och även om de har en hängiven pojkvän eller make som fortfarande kan vara tillräckligt. Det är därför de kommer att fortsätta leta för att hitta de tecken som han är otrogen. Om du är säker och bekväm med din relation hittar inget behov av att gå runt och leta efter tecken på att han skulle vara otrogen mot dig eftersom du kommer att lita på honom.

Och om du känner att han kanske försummar dig, fråga dig själv vad du har gjort för att bygga upp honom. Kan det vara din ständiga tjat och brist på tålamod som har fått honom att ändra sin melodi? Verkligen fråga vad du har gjort för din relation som har gjort din partner känns givande. Om du är i en relation som handlar om att du ger och han tar, vad gör vara med en självisk människa?

skyltarna han är otrogen kan innebära tid för en förändring

Vi har alla val vi gör och ingen är ett offer för fusk. Om du verkligen tror att det finns tecken på att din partner är otrogen så varför frågar du inte dem? Om du inte är nöjd med svaret och du känner dig säker på att de är fusk och inte släppa till det så varför inte gå bort. Du är för ansvariga för det sätt som människor behandlar dig.

Om du tillåter dem att gå över dig så har du ingen att skylla än dig själv. Sluta tycka synd om dig själv eftersom du inte är ett offer och du bör inte spela offer. Det tecken som han otrogen är riktigt sant så ska du stoppa dina tankar på hämnd och gå ut medan din stolthet är i takt.

Grejen med det mänskliga hjärtat är att med tiden så småningom läker. Men du måste vara modig nog att aldrig låta någon gå över ditt hjärta och leva med dem du älskar och litar på. Om någon fuskar på dig så är det ingen idé tortera själv om om du verkligen har kapacitet att förlåta.