tips för att dra ditt ex flickvän III bakdel

Så du har precis brutit upp av någon random anledning. Även om du förutsåg detta, det var inget man kunde göra åt det. Oavsett motivet, kommer denna nyhet vända dig världen upp och ner. Detta är det första som du måste göra för att få din fd flickvän tillbaka är att sluta med din depression.

Du måste inse sanningen. Det enda sättet du har en chans att förverkliga detta är att agera, hantera dina tankar om det förflutna samtidigt gör dina vanliga rutiner. Dina bekymmer börjar när du slutar tänka rakt. Du tror att du inte kan leva utan henne, men du gör ingenting för att försöka få henne tillbaka.

Folk glöm inte om sina känslor som snabbt, även om hon inte visar det, att hon fortfarande bryr sig om dig. Med tanke på detta, du har fortfarande den övre kanten, bara hålla huvudet kallt, tålamod är viktigt. Du bryr dig inte om en annan kille, är allt du behöver göra är att visa henne att du älskar henne, eftersom hon älskar dig, och inte Bob grannen.

Den första etappen är klar, nu koncentrera sig på ditt nästa drag. Motivation borde komma naturligt eftersom du vill ha henne tillbaka, så jag tänker inte prata om det. Det bästa stället att börja är att analysera din relation.

För att åtgärda detta måste du först veta vad som är problemet, i de flesta fall lösningen kommer direkt, ungefär som en uppenbarelse. Jag är säker på att du kommer att klandra henne, men tänk vad fick henne att agera så. Inga problem. Även om det kommer att bli ett hårt slag för ditt ego att acceptera att du måste städa upp röran hon gjorde, om du verkligen vill ha henne att du kommer att sluta fastna och göra det.

Så när du räkna ut vad som gick fel du behöver för att komma i kontakt med henne och visa henne att du har förändrat hur hon ville att du skulle ändra. Detta är den mest avgörande skede, vara noga med att inte be om hennes uppmärksamhet. Prata med henne på ett vänligt sätt, hon lider fortfarande av händelsen, trösta henne så mycket som möjligt.

Saker kommer att bli annorlunda nu, återuppbygga förtroendet kan vara lite stressigt men uthållighet är vad som kommer att få ditt ex tillbaka. Som ett sista tips, om hon visar sig vara mer och mer motståndskraftig det bästa man kan göra är att retas med henne genom att visa henne att du ser en annan tjej. Ta hänsyn till att du inte får titta på ditt ex som hon är den enda där ute, hålla möjligheterna öppna och njuta av varje tid med vem du vill.