tips för att få din ex-pojkvän tillbaka

Den första månaden efter uppbrottet är oftast det svåraste, ISN, AOT det? Om du känner för att ringa eller skicka sms din ex-pojkvän, skulle jag råda er att inte. Det samma gäller för att bryta ner, gråter och försöker få honom att känna så synd om dig att han tar dig tillbaka. Dessa desperata taktik kommer bara driva honom längre bort. Så vad ska du göra då?

Ta det från någon som, AOS varit där, gjort det. Ta en paus från att kontakta din ex-pojkvän för åtminstone den första månaden efter uppbrottet. Använd denna tid att granska hur uppbrottet skedde speciellt hur man kan ha bidragit till det. Gör ändringar för att förbättra dig själv så att när du får din ex-pojkvän tillbaka kommer han att se förändringar i dig.

Här är ytterligare några tips som jag har lärt mig av mina erfarenheter:

Ett. Håll kontakten med din ex-pojkvän, AOS familj eller nära vänner. Detta kommer att hjälpa dig att stanna i sina goda böcker. Klaga inte på någon av dem om din ex-pojkvän eller hans fel. Inte, Äòkiss och berätta, AO på ditt ex eller prata om uppbrottet. Bara erkänna att du har brutit upp om någon frågar och sedan presentera dig själv som en vänlig, kärleksfull, positiv och söt person. Detta kommer att leda till att alla ska tro att ditt ex har förlorat någon verkligen speciell och dyrbar. Om du kan få dem att tro att ni,, det aos uppdraget utfört.

2. Leta efter ett lämpligt tillfälle att ta kontakt med din ex-pojkvän igen. Ett lämpligt tillfälle kan vara en grupp utflykt, bara möta upp för lunch eller en drink efter jobbet. Vad det än är, gör det vardagligt och roligt. Syftet med detta är att skapa glada minnen för dig och din ex-pojkvän att se tillbaka på. Dessa glada upplevelser har också förmågan att binda dig samman, vilket är mycket viktigt.

Tre. Gör din fd pojkvän känner att han är respekterad och beundrad. Respekt är det viktigaste att alla män längtar. Det är ännu mer grundläggande än kärlek eftersom du kan bara älska en människa om man först respekterar honom. Så hitta tillfällen (så många och så ofta som möjligt) för att visa ditt ex respekt och beundran. Till exempel, när du behöver råd, be honom för det. När du behöver hjälp, be honom att hjälpa dig. Få honom att känna sig som han, AOS kunnig, kapabel, begåvad eller fyndiga i något, vad som helst. Och när han ger råd eller hjälper dig, gratulera honom och tacka honom. Du måste vara hans rasande nej. 1 fan.

Att göra dessa 3 saker konsekvent kommer att dra ditt ex tillbaka till dig. Detta ger dig möjlighet att snabbt prata med honom om att få tillbaka tillsammans som ett par igen.