tips för en lyckligare relation med din kvinna

Kvinnor har olika behov än män i relationer, och om du inte uppfyller dessa behov då du kan uppleva några problem som inte behöver vara där. Så om du vill ha en lyckligare relation med din kvinna, sedan tillämpa dessa tips för att din relation börjar nu.

Lyssna – Det är så enkelt, men kan göra så mycket bra för din relation! Kvinnor vill bli hörd! Ta dig tid att lyssna på vad hon säger och erkänna vad hon säger. Visa henne att du lyssnar på henne genom att ta upp saker som hon sade senare på eller genom att förvåna henne med saker som hon har nämnt att hon vill.

Om du hittar din kvinna ständigt frågar dig om du har hört henne, sedan börja svara på henne efter att hon pratar. Hon kommer att uppskatta det och känna erkännas, och du kommer att undvika tjat och striderna som kommer att komma om du inte bekräftar henne.

Visa att du älskar henne – Din kvinna vet att du älskar henne men om du inte visa det för henne att hon inte kommer att känna det. Kvinnor behöver alla sina sinnen aktiveras för att verkligen känna fullständig. Det gäller det mesta, bland annat kärlek.

Så massera hennes fötter när de är trötta, eller göra henne en supé när du kan, eller prata mycket om henne till andra människor. Visa henne att du älskar henne genom att behandla henne bra och gör henne att må bra. Hon kommer att vara på cloud nine.

Sluta göra de saker som irriterar henne – Du behöver inte sluta vara din egen unika själv. Hon ska älska dig för det faktum att du är annorlunda. Men du behöver ha viss respekt för henne och hennes önskemål.

Detta innebär att om du ständigt kasta dina kläder bredvid tvättkorgen, istället för inuti det, och hon har bett dig att inte göra det, ta dig tid att respektera hennes önskemål och kasta den i korgen. Det är inte svårt! Detta gäller toalettsitsen, hjälper till med hushållsarbetet, minnas viktiga händelser, och allt annat som hon önskar att du bara skulle börja göra.

Du kommer att spara dig en earful och du kommer att få henne att känna som om du försöker att göra henne glad och respektera hennes önskemål.

Vara på sin sida – om hon är klagar kvinnorna på arbetsplatsen eller om hennes mamma är en hästkrake, vara på hennes sida. Visa henne att du tycker att hennes tankar och föreställningar är giltiga och att hon kommer att känna sig närmare dig.

Detta innebär inte bara inkludera överens med henne, men det innehåller också stå upp för henne. Om hon blir illa behandlad av någon och sedan stå upp för henne när du kan. Om hon är i ett argument med någon sedan hjälpa henne att göra hennes fall bättre. Om du är på hennes sida hon kommer att känna sig lyckligare med dig direkt.