tips om att överleva en bryta upp för kvinnor

När du har gått igenom en tuff uppbrott det finns gott om folk som är beredda att ge dig råd om hur man ska klara, hur man agerar och hur man tänker. Men i en tid som denna, känner du verkligen som om du är på din egen.

Ett uppbrott är en av de tuffaste upplevelser du någonsin kommer att ha att göra med, men det finns sätt att komma över det. Och, viktigast av allt, det finns också olika sätt att ångra det och få ditt förhållande.

Det viktigaste du behöver för att koncentrera sig på efter uppbrottet, lika mycket som tidigare, är det konsten att kommunicera. Underlåtenhet att kommunicera kan ha bidragit till kollapsen av din relation, men nu måste du se till att kommunikationen blir medel för att återuppliva den.

Vad säger du till honom och hur du säger det är oerhört viktigt för att sända de signaler han behöver ta emot för att veta att du söker försoning. Samtidigt, hur han kommunicerar med dig kommer att berätta en hel del om hur bra eller dåligt är dina chanser att uppnå det.

Gör inte misstaget att försöka få kontakt med honom när du är i fel sinnesstämning eller du har inte tagit sig tid att tänka på vad du försöker säga. Du kommer bara att driva honom längre bort genom att förolämpa honom eller skrämma bort honom.

Var försiktig och långsam. En lite kontakt då och då kommer att undvika att driva saker för fort för tidigt och kommer att ge dig tid att mäta sina känslor gentemot dig. Ta notis om han verkar känna lättare och skarpare om att få kontakt med dig eftersom det är ett säkert tecken på hans intresse tillbaka. Det betyder att på hans “Skala av Emotions” du börjar klättra tillbaka upp mot en punkt där du kan verkligen ha en chans att bli tillsammans.