tips om hur man får en flickvän – några enkla tips

Det första du måste göra innan det blir (eller försöker) i någon form av relation är att utvärdera vad du vill. Är du redo för ett förhållande? Vilken typ av tjej är du ute efter? Vilken typ av tjej är du inte ute efter? Börja enkelt och gå därifrån, är poängen med detta inte att ha en dröm kvinna konstruerad och byggd – det är att hjälpa till att styra dig i rätt riktning. Ha ett öppet sinne, ibland den person som vi helst efter är inte rätt för oss. Men genom att ha en lista över saker som du letar efter och inte ute efter att du kommer att spara dig mycket hjärtesorg.

När du är redo att gå ut och träffa tjejer, gör just det – träffa tjejer. Det är inget fel med att prata med massor av kvinnor, även om du inte finner dem attraktiva, bygga din kommunikationsförmåga är viktigt. Gör det mesta av vad du har, genom att prata med massor av olika kvinnor du bygger ditt självförtroende och är bättre på att närma sig flickan du är ute efter.

Om du verkligen vill ha en flickvän som du kommer att behöva göra en del arbete på dig själv. Om det är en sak jag har lärt mig i livet är det att vi alltid ska lära och göra oss bättre. Motion och äta hälsosamt, ta väl hand om dig själv. Klä att imponera och alltid agera som om du är redo att möta din framtida flickvän. Håll andedräktmint på dig hela tiden, du vet aldrig vem du kan hamna talar till.

Spendera tid på platser som intresserar dig. Ju mer du får ut fler flickor du kommer att möta. När du pratar med en tjej vara säker och lyssna på vad det är som hon säger, och göra samtal därifrån. Uppmärksamma henne kommer att poäng du några punkter, lita på mig! Glöm inte att få ögonkontakt och vara uppriktig när du pratar med henne.