tips om hur man får tillbaka tillsammans med ditt ex pojkvän

Du kanske har arbetat outtröttligt för att få ditt ex pojkvän tillbaka tillsammans med dig efter uppbrottet. Du har tagit vägar som inlaga, försöker övertyga honom att ge dig och förhållandet en andra chans. Du gick fram för att bryta upp den nya relationen han är in. Tricket är att vara självsäker och förekommer positiv när du verkar honom, annars kommer du aldrig få honom tillbaka.

Hur är din inställning just nu? Vad det än är, är det inte fungerar! Försök att ändra nu, om du verkligen vill att din fd pojkvän tillbaka. Om du har följt honom vart han än går, oavsett om datum eller utflykter, är din attityd mer av en beskyddare än någon som älskar honom. Se upp för de saker du gör för att få tillbaka tillsammans med ditt ex pojkvän eftersom de kan faktiskt hålla honom borta och hindra dig från att få din fd pojkvän tillbaka.

Erkänna honom när dina vägar korsas, vare sig i en klubb eller en fest. En enkel och avslappnad “hej” skulle vara en klok sak att göra på den punkten. Du kan flytta till en annan del av rummet om du träffar honom på en restaurang, till exempel. Om han frågar dig varför du undviker honom, förklara för honom att du vill få honom att känna sig mer bekväm. Var ödmjuk och artig när du pratar med honom. Din nya attityd kommer verkligen överraska honom. Han kommer att allvarligt tänka på dig, utan tvekan!

Ge honom lite tid och utrymme. Om du har besökt hans ställe tre gånger om dagen, sluta! Om du har kallat honom otaliga gånger om dagen, sluta! Besök och kallar honom bara när det behövs och inte tråka ut honom med ‘1000 ‘skäl han ska ta dig tillbaka igen. Ring honom en gång i en stund och säga hej och att du tänkte om honom. Bara en enkel artighet kommer att göra en hel del. Om han blir misstänksam och vill veta varför du egentligen heter, bara säg att du missade honom och vill veta hur han håller upp. Sedan säga adjö och hänga upp på en bra notering. Han kommer att undra varför du inte tigga och be för att ta dig tillbaka. Det kommer verkligen att bli en tuff en på honom. Detta steg skulle driva dig närmare att få ditt ex pojkvän tillbaka

Skicka ett kort säger att du tänker om honom om du inte är bekväm med att kalla honom. Ge honom lite tid och utrymme. Sannolikt kommer han att göra ett drag. Det är inte nödvändigt att hälla all din uppmärksamhet och tillgivenhet till honom, ge honom chansen att göra detsamma. Vem vet? Han kan spela med och förr eller senare skulle du ha ditt ex pojkvän tillbaka i ditt liv.