tips som hjälper dig att få din fru tillbaka

Vill du få din fru tillbaka? Om du tror att du aldrig kommer få henne tillbaka oavsett vad du gör du fel. Om du planerar att få din fru eller ex fru tillbaka, se till att du går in i den med en positiv attityd. Det finns inga genvägar och du måste ha tålamod.

Den bästa idén är att ge henne det utrymme hon behöver. Ju mer du kallar din fru och försöka få henne tillbaka, desto mindre sannolikt är det att hon ska komma tillbaka. Vissa kvinnor vill uppleva något annorlunda och det inte nödvändigtvis betyder att hon inte älskar dig. Varje relation har sina upp-och nedgångar. Så, måste du bygga upp din självkänsla, och visa henne att du är trygg med dig själv. Dessutom, vill du inte ge henne möjlighet att känna kontroll över äktenskapet. Det är osannolikt att din fru kommer att rusa tillbaka till dig, eftersom det i denna situation, vet hon att hon äger dig. Vara mindre “tillgängliga”. Med tiden din fru kommer att inse att hon verkligen saknar att vara med dig.

Dessutom, om du vill ha henne låta tillbaka henne vet hur du känner. Du skriver ett brev till henne med alla dina känslor och tankar nedskrivna. Berätta för din fru att hon är en person som du inte kan leva utan. Var ärlig om dina känslor.

Börja om med henne som om du just har träffat. Fortsätta din kvinna som du gjorde innan äktenskapet.
Överväg dejta din fru igen. Fråga henne ut på en riktig dejt – middag, filmer, eller något mer romantiskt och original än detta. Visa din fru att du är den man som hon ursprungligen blev kär. Var den mest romantiska mannen hon någonsin träffat och hålla på att göra detta även efter att du vinna henne tillbaka.

Du kan få tillbaka tillsammans med din fru även om hon är med en annan man, eller efter en affär, eller ens efter skilsmässan.