top 5 saker som hindrar dig från att vinna en obesvarad kärlek eller ett ex.

Att verkligen till någon som inte är i er är alltför vanligt och kan vara mycket smärtsamt. Du vill vinna henne men du vet bara inte hur. Tja först, måste du stoppa vad du gör nu för att vända utvecklingen. Här är de 5 saker som killar gör för att göra en obesvarad kärlek eller ett ex förbli.

Ett. Du är för behövande. Jag slår vad om att du har hört det förut en miljon gånger … men vad betyder det exakt? Det betyder att du låter henne veta att du tycker att hon är över din nivå. Ingen vill vara runt människor som är lägre än dem i näringskedjan. Har du någonsin haft en manlig vän som var alldeles för ivrig att behaga dig eller umgås med dig och var desperat och behövande lite? Det är lite obehagligt och gör att du inte vill umgås med honom. Samma med kvinnor.

2. Du är för svag. Nej jag talar inte om muskler här, men ett personlighetsdrag. Du lät henne gå över dig, och inte tala för dig själv. Kvinnor vill ha en stark man. Det är inte så mycket att trevliga killar avslutar senast och idioter får alla kvinnor … men svaga män Finish Last och starka killar får alla kvinnor.

Tre. Din röst och kroppsspråk visar inte sexualitet. Så många gånger när du verkligen in i någon du blir lite rädd för dem och rädd för dem avvisa dig och så inte uttrycka din sanna avsikter och din maskulina sexualitet. Detta är normalt, men det kommer inte få dig dit du vill vara alls.

4. Hon vet att hon har vunnit dig över helt. Kvinnor älskar en utmaning. Du är inte en utmaning alls. Hon har redan vunnit dig över helt och det vet hon.

Fem. Du tror inte att du förtjänar henne. Hur du agerar på utsidan kommer från vad du tänker och känner på insidan.

Om du har beter sig på något av ovanstående sätt eller någon annan typ av beteende som har orsakat henne att inte vara intresserad kan du satsa på att orsaken är i ditt eget sinne och din självkänsla. Att ha en obesvarad kärlek kan vara mycket smärtsamt och förvirrande på samma gång. Stoppa dessa beteenden kommer omedelbart öka dina chanser med henne.

Jag önskar er lycka till.