topp 5 dåliga idéer som inte kommer att vinna dig ditt ex tillbaka

Ett uppbrott är som att plaskade i ansiktet med kallt vatten. Ibland kan det vara uppfriskande, men mest troligt, det är en chock och ganska förvirrande. En annan vanlig följd av ett uppbrott är att världen slutar att känslan och allt du kan tänka på är hur du får ditt ex tillbaka. Tyvärr, den ström av känslor vi känner under ett uppbrott få oss att vara irrationella varelser som gör flera fel när vi försöker få tillbaka våra exes. Lyckligtvis vet om dessa möjliga slip-ups förväg hjälper astronomiskt att undvika att göra dem när din tid kommer.

Hålla eller försöka hålla för nära ditt ex efter ett uppbrott är alltid en dålig idé eftersom det är generellt dåliga känslor flyter runt er båda. För att inte nämna, du behöver alla en chans att läka på ett personligt plan innan du kan läka på en relation nivå.

Ringa ditt ex i ett desperat försök att övertyga honom att ta dig tillbaka är också en dålig idé. Ett, du är förmodligen lite tipsy och två, kommer du antagligen inte riktigt säker på vad du vill säga och kommer bara att ytterligare skämma ut dig själv. Detta benämns ofta som “berusad uppringning” eftersom din inhibition är borta när du övervinnas och grumlas av känslor och lite alkohol.

Ständiga trakasserier av texter, e-post och röstmeddelanden kommer definitivt faller under kategorin av en dålig idé. Inte bara kan detta krypa ditt ex ut, kommer du antagligen att göra honom vill undvika dig ännu mer. Detta är ett misstag ofta kallat “textmeddelande terrorism” och ditt ex kommer säkert att se detta som en handling av terrorism och irritation.

Depression bli din enda utsikterna kommer aldrig att tillåta dig att ringa bell om segern. Du kan känna dina känslor, men inte låta dem förstöra ditt liv. Du måste hålla leva efter ett uppbrott, annars finns det ingenting för ditt ex att gå tillbaka till.

Funderar ditt ex är det som behöver förändras. Visst, om han gjorde slut med dig att han behöver uppenbarligen byta tillbaka för att älska dig igen, eller hur? Fel. Du måste vara den att förändras, inte för ditt ex, men på grund av den relation du vill göra arbetet. Ett samarbete tar uppoffringar från båda parter, men det är ditt ex inte kommer att vilja riskera att göra ändringar när du inte är villig att göra det. Om du vill starta en återförening, måste du börja ändringarna.

Dessa är de fem vanligaste misstagen folk gör efter en upplösning. Om du känner dem innan detta händer dig (och vi alla hoppas att det aldrig kommer att hända med oss) kommer du åtminstone vet lite om vad du kommer att ställas inför och hur man bekämpar det.