träffa föräldrarna

Om du inte har träffat hennes föräldrar ännu, är chansen att du kommer den här julen. Det är ett stort steg. Kvinnor värderar sina familjerelationer och vill att du ska träffa hennes föräldrar kan vara mer om att få sina åsikter på dig eftersom det handlar om att göra en seriös satsning.

Gör din hemläxa. Fråga din flickvän massor av frågor om hennes föräldrar innan det första mötet. Detta sätt kan du undvika allt som kan vara ett känsligt ämne och även borsta upp ämnen som är av intresse för dem. En extra bonus för att göra detta är att din flickvän blir smickrad att du visar intresse för hennes föräldrar innan du ens träffa dem. Bara några godbitar av personlig information innan den första träffas kan gå långt.

Klä sig korrekt. En slarvig utseende kan vara skadligt för din potentiella relation med sina föräldrar. De kan bli förolämpade även innan du öppnar munnen. Att misslyckas med att ta hand i ditt utseende är ett tecken på bristande respekt för många människor så iaktta försiktighet och klä sig fint. Första intrycket räknas.

Ta en lämplig gåva. Lite mutor aldrig skadat men inte gå överbord annars kanske tror att du försöker att hyra ut sin tillgivenhet. Fråga din flickvän vad de gillar eller gå med den gamla standby och sätta blommor. Det är alltid välkomna och mycket lämpligt. En liten gåva kan hjälpa dig att få förhållandet på rätt fot.

Undvik kontroversiella ämnen. I allmänhet bör du undvika allt tal om religion, politik och kön. Det sista du vill göra är att spendera din första mötet diskuterar heta knappen frågor. Ja, kan detta vara en aktivitet som du normalt tycker om, men att få delta i en hetsig debatt med din flickväns föräldrar är definitivt inte en bra idé. Håll samtalet ljus.
.
Försök att inte vara alltför tillgiven. Medan hon kan vara en vuxen kvinna, är hon också sin dotter. Många föräldrar skulle inte vara bekväm med uppenbara hångel. För mycket kan sända fel budskap och sätta dem på sin vakt mot dig. Om din flickvän känner spänning mellan dig och hennes föräldrar kan det allvarligt skada relationen.

Det är troligt att din flickvän kommer att påverkas av hennes föräldrars åsikter så skulle det inte vara alltför svårt för dem att skicka sina subtila signaler om att de inte tror att du är rätt för henne. Skapa ett gott första intryck och inte ge dem någon anledning att inte gilla dig. Etablera en god relation med föräldrarna kan bara gynna dig och din flickvän.