tre bombsäkert sätt att gå förbi en bryta upp

I slutet av en nära romantisk relation kan få förödande konsekvenser. Smärtan kan vara så intensiv att det tar en enorm ansträngning bara att dra dig ur sängen varje morgon. Den smärta och ilska du känner kan kännas som om det kommer att övermanna dig. Du kanske inte kan tro att det finns ett ljus i slutet av din tunnel av elände.

Det kanske känner på detta sätt, men i verkligheten, kommer smärtan av ett brustet hjärta blekna med tiden. Lyckligtvis finns det några saker som du kan göra som kommer att bidra till att påskynda processen. Ingenting kommer att hjälpa till att flytta förbi en bryta upp och göra smärtan försvinna snabbt men dessa åtgärder kommer åtminstone att du kan återta kontrollen över dina känslor.

tre sätt att gå förbi ett uppbrott

hålla sig i rörelse

Även låsa dina dörrar, stänga av telefonen och spela upp sorgliga kärlekssånger kan verka som precis vad ditt brustna hjärta har beställt, gör det inte. Allt detta kommer att göra är att hålla smärtan vid liv. Sitta känna sig deprimerad är inte bra för din känslomässiga eller fysiska tillstånd.

Så svårt som det kan vara i början, måste du gå upp och möta varje dag. Titta på varje dag som du överlevt som en prestation. Nu är en utmärkt tid att starta en ansträngande motion rutin. Inte bara kommer det fysisk träning hjälper till att befria kroppen av överskott stress men de endorfiner som frigörs bidrar till att bekämpa depression.

lämna ditt hus bakom

Det sista du behöver göra nu är att bli eremit. I själva verket bör du spendera så lite tid som möjligt att vara ensam i ditt hem. Om vädret är fint, ta en lång promenad eller läsa tidningen eller en bok på en närliggande park. Sunshine är bra för själen. Om detta inte låter bra för dig, sedan ringa upp några vänner och gå riva upp staden. Du kan också shoppa. Bara vara noga med att lämna ditt kreditkort hemma. Att ha en skuld kommer inte göra något för att förbättra din syn på livet.

till något helt annat

Finns det något som du alltid har velat prova men aldrig fick? Jo, nya saker är ett bra sätt att slåss mot effekterna av ett brustet hjärta. Inte bara får de dig ut ur huset, men eftersom dessa erfarenheter är nytt, det finns ingen chans att du kommer att få en oväntad pang när du kommer ihåg att du och ditt ex gör det tillsammans.

I grund och botten, kom ihåg att vara singel ger dig friheten att bli den person som du alltid kan ha velat vara. Skaffa en ny frisyr, lära sig ett nytt språk, gå ett idrottslag, etc. Oavsett vad du ville göra, du är nu fri att göra det utan att oroa dig för hur någon annan kommer att känna om det.

De tre nämnda åtgärder är några av de saker som hjälper dig att få igenom ditt brustna hjärta.