undvika svartsjuka i er relation

Svartsjuka är naturligt i alla relationer, men det kan förstöra den bästa relationen i ditt liv – inte bara ditt kärleksliv men också vänskap. Svartsjuka kan bryta förtroende hos din partner. Det tar också bort dig från din partner. Det skapar en stor skillnad mellan er båda. Svartsjuka kan konvertera småsaker i till stora slagsmål. Det finns några förslag att komma bort från detta problem som nämns nedan.

Först vet orsaken till svartsjuka och försöka övervinna densamma. Du ska lita på din partner så mycket som möjligt. Ta bort rädslan från ditt sinne att han / hon kommer att lämna dig för någon annan. Du bör ha förtroende för din partner och försöka att inte tvivla på honom / henne så mycket som möjligt. Ge tillräckligt med utrymme för att din partner i er relation. Låt honom / henne gå ut med hans / hennes vänner på fester och filmer. Tvinga inte din partner att göra allt för ditt val. Ge tillräckligt med frihet att din partner att göra något som han / hon älskar att göra. Oroa dig inte om din partner har en bra relation med hans / hennes vänner, arbetskamrater etc. Även du också bör lägga till dem i din vänlista. Försök att ansluta med dem på Facebook. Känn dig inte osäker varje gång om din partner är mer bekväm med hans / hennes vänner. Din partner kommer inte att lämna dig om han / hon verkligen älskar dig och känner för dig.

Aldrig ringa din partner och om igen för att veta var han / hon är. Din partner kan inte ta emot ditt samtal på grund av ett viktigt arbete som görs så inte direkt tror att han / hon är otrogen mot dig med en annan person. Det kan irritera din partner. Inte alltid tvivlar på att han / hon kommer sent hemma. Låt din partner koppla av för en tid. Ge ett glas vatten istället för att fråga om skälen för att komma sent. Aldrig kontrollera din partners mobiltelefon, textmeddelanden i hans / hennes frånvaro och framför allt inte följa din partner när han / hon är ute med hans / hennes vänner att kolla med vem han / hon är. Inte direkt börja argumentera först. Lyssna på din partner och förstå honom / henne först.

Var positiv och tänka positivt, kommer att hjälpa dig att sluta vara svartsjuk. Och spendera mer och mer tid med din partner för en lycklig relation.