unikt jubileum gåva namn en stjärna tillsammans

För din årsdag, bör du välja en gåva som är lika evig som din kärlek till varandra. En ring kan vara trevligt, men det har inte samma effekt som att proklamera din kärlek till kosmos. När du letar efter en unik årsdagen gåva, överväga att namnge en stjärna tillsammans med en online-tjänst som International Star Registry.

namnge din egen stjärna

När du registrerar dig för en stjärna register tjänst, kommer du att köpa de exklusiva internationella rättigheter till att namnge en riktig stjärna. Du kan namnge den efter er båda eller efter något eller någon som betyder mycket för er båda. Du kan även namnge den dagen för ditt bröllop. Du får ett utdrag ur belastningsregistret samt en karta med en bild på din stjärna. Dessa kan vara inramad och stolt visas i ditt hem.

får en jubileums gåva

Om du vill ha en jubileums-gåva att dela för att påminna er om hur ni namngett en stjärna för att fira din årsdag, har du ett antal objekt att välja bland. Du kan köpa smycken med stjärnans namn och dess koordinater ingraverat på hänget. Du kan också köpa en prydnad som på liknande sätt är ingraverat. Du kan även hitta uppstoppade djur som kommer med stjärnan namngivning rättigheter.