uppbrottet återhämtning – studsa tillbaka efter ett uppbrott

Ingen är någonsin riktigt redo för den chock och smärta på en upplösning även om du såg tecken. Det är en dyster upplevelse och det verkar aldrig ta slut på eländet. Men om du vill komma förbi att uppbrottet och ge er relation en andra chans så har du fått för att få tillbaka kontrollen över din råa känslor och ställa ditt liv tillbaka på rätt t rack.

Din slutliga målet kan vara att få ditt ex tillbaka, men just nu måste du sätta det ur ditt sinne. Vad du behöver nu är att hitta en ny väg till lycka eftersom ditt ex är inte det enda sättet.

Så få aktiva, göra nya planer, starta nya projekt och att identifiera nya mål. Återuppta kontakten med din familj och vänner, inte som hälften av ett par utan som en person i din egen rätt. Återupptäcka glädjen av en bråkig utekväll eller en lugn natt i. Kanske även börja dejta, se hur det känns att vara nära någon annan. Snart så kommer du att se att lyckan kan finnas i många delar av ditt liv och det kommer att hjälpa dig att känna rätt, oberoende, självsäker och tillfreds med dig själv.

När du har uppnått detta dig bättre ska rustade än någonsin för utmaningen att få ditt ex tillbaka in i ditt liv. Du har lärt dig mycket om dig själv och du kommer utstråla en nyligen återupptäckt styrka och attraktionskraft – just de egenskaper som ritade ditt ex att du i första hand. Det finns inget värre efter ett uppbrott än ser ut att vara behövande, desperata eller panikslagna. Ingen svarar aldrig bra att någon som. Men om du verkar vara rider högt på ett krön av stark vilja och bra känsla, är ditt ex skyldig att märka och börja fundera på allvar om att hitta en väg tillbaka.