uppköp i relationer – ett måste uppgifter som medhjälpare ljusare vedermödor

Vill du veta hur man ska avsluta ditt förhållande på rätt sätt? Nyfiken hur man gör det utan att såra din partner för mycket?

Avsluta en relation är en av de svåraste saker att göra i livet, särskilt om du inte vill såra din partner. Det är där du repetera om och om igen i ditt sinne om hur man handskas med det, spela olika scenarier, planera olika och bättre ord att säga till din partner när det är dags, etc.

Det finns faktiskt några saker att tänka på som kan hjälpa dig åtminstone göra att det är svårt för uppköp lättare än det borde. Du behöver veta om att oavsett hur du planerar det, människor har olika personligheter och så hanterar reaktioner i olika situationer kan vara annorlunda.

Här är några tips som kan hjälpa dig avsluta din relation som kan medhjälpare i belysning av lasten eller sårade känslor mellan er båda:

Ett. Förmedla till din partner tydligt ange skälen för att avsluta relationen. Du måste tänka igenom det så att du levererar det på rätt sätt. Ibland vad tänker du på först är verkligen inte rätt sätt så att du behöver tid för att göra detta.

2. Var ärlig mot din partner. Detta är mycket viktigt. Du måste vara ärlig mot dig själv också. Välj en tid och en plats där du kommer att diskutera denna fråga. Det är bäst att göra det själv än över telefon. Om det är nödvändigt att göra det över telefon, kommer det att bli bättre om du gör det tidigare än låta tiden passera.

Tre. Vara medkännande under bryta upp. Det är mycket viktigt att avsluta förhållandet på en bra notering. Du kan tala om de bra saker som du har lärt dig när du var tillsammans.

4. Träffa din partner under uppbrottet. Det är normalt för din partner att bli sårad i pausen upp och kan säga något som är sårande för dig, men du måste inse att de inte brukar menar det. Du bör vara stödjande och se till att du avslutar den i en bra notering och gå vidare.