utnyttja heartbroken låtar att laga din relation

Olika låtar passar olika omständigheter. Vid en upplösning, heartbroken låtar är den perfekta passformen. Du kanske tror att detta är den tid då du ska lyssna på glada låtar ännu mer. Detta kan dock bara göra din smärta skarpare när du kommer ihåg de “gamla goda tiden” när du njuter av din relation.

Under din hävda, kan du faktiskt göra mer än att bara lyssna på heartbroken låtar. Studier har visat att stora konstverk har producerats under sådana tider. Så, kan du komponera ens dina egna heartbroken låtar!

Heartbroken låtar har funnits sedan urminnes tider. Du kan ta del av denna tradition genom att skriva en egen låt. Alternativt, varför ska du komponera inte en dikt istället?

Det finns fortfarande andra sätt genom vilka du kan göra ditt bidrag. Om dikter är inte för dig, kan du välja att skriva ett brev till ditt ex som du uttrycka dina känslor. Sådana kompositioner har underbara sätt upplyftande människor från deras dysterhet. Skriva en förtvivlad sång eller dikt kommer att beröra en lyhörd ackord i ditt ex. På något litet sätt, kommer ditt ex att flyttas, vilket kommer att bana väg för återuppväcka din förlorade relation.

Hur man komponerar en enkel förtvivlad sång

Om du vill komponera en förtvivlad sång, är allt du behöver göra att skriva en dikt innan förvandla det till musik. Du behöver inte nödvändigtvis att veta hur man skriver musik – de ord du uttrycker är viktiga byggstenar. Efter detta kan du tänka antingen på en egen melodi eller ta det på en av dina favoritlåtar.

Om låtarna inte är din starka sida

Även om vi har sagt att komponera en förtvivlad sång är ganska enkelt, är det faktum att inte alla kan göra det. Men detta betyder inte att du inte kan dra nytta av heartbroken låtar. Många låtar har redan sammansatt, och det finns några som kommer att ha särskild betydelse i förevarande fall.

Om en viss låt berör dig på ett speciellt sätt under denna tid, det finns stora chanser att det även kommer att tilltala din ex med färsk innebörd. Du bör göra ett urval av några gripande heartbroken låtar och skicka dem till ditt ex. Inkludera en lika rörande brev också.

Gör ett klokt val

Enbart den omständigheten att en låt är avsedd för heartbroken inte tillräckligt för att få dig att välja det. Du bör lyssna på budskapet i låten försiktigt och bara välja de som särskilt passar din unika situation. I ditt val, är det en bra idé att ta med en kärlekssång som ni båda njuta i slutet.

Heartbroken låtar är inte bara bra på att påskynda läkningsprocessen efter ett uppbrott, men de kan också hjälpa till att återställa din trasiga relation.