vad är en man att göra del 1

Höger laddie sit yar själv-ner. Åh du är, eftersom du läser detta på en dator. Fick det. Hur som helst låt mig berätta en saga.

Jag var upp boohai (Remote Area) reparera staket för ett par ko-cockies (Dairy Farmers) efter höststormarna. Faktum är att jag övervintrat över uppe i en trevlig liten shack lever på tunnelbanan fårkött (kanin) och fånga den udda kaptenen spis (vildsvin) med hjälp av en bitser (blandrashund).

Anyway jag satt på lång droppe (toalett) en fin vårmorgon njuter av utsikten (dörr öppen) titta på byte av årstider. När jag kom till att tänka för som vintern blir till våren en ung man sinne vänder sig till andra saker.

Jag behövde en rot (samlag) på ett dåligt sätt, rätt och slätt, så beslutade jag var tvungen att göra något åt ??det som fåren hela vägen hade börjat se bra ut, på fel slags sätt.

Så jag fick den gamla bomb (bil) ut ur skjulet och leds till stora röken (stad). När jag bestämde mig för att leta upp staden cykel (personen gratis med sexuella tjänster) på den lokala fyllon (krog).

Väl efter några handtag (pints) av den gula vätskan (öl) Jag såg vad jag tog till vara en hooer (lady i natten). Nu normalt jag inte skulle röra en med en 40-fots pråm pole (skulle inte gå nära), men som jag sa att jag hade ett behov. Så jag tog henne lite plonk (billigt vin) och kom till henne med min bästa pick up line.
“Sugen på en stygg i gamla FIS säck” (samlag i en säng)
Tja blåsa ner mig, om hon inte slå mig tillbaka och ge mig en knoge smörgås för mitt problem. (En vägran följdes av en knytnäve i tänderna)

Jag tänkte att var dags att slå vägen (lämna) och den gamla puku (magen) var i behov av ett foder (måltid). När jag stapplade ner till paj varukorg (snabbmat utlopp) för vissa greasies. (Fish and chips). På vägen passerade jag en ny nymodig plats som kallas ett internetkafé.

Nu hade jag hört talas om dessa platser och att det fanns alla dessa kvinnor i en plats som heter cyberrymden bara väntar på en fin kille (man) som mig.
Jag säger till larrikin (busig ungdom) bakom disken “Mate (vän), kan du koppla upp mig med en sheila (kvinna) på kompisar priser (billig affär) i cyberrymden”
Han tittar på mig som om jag är en nong (idiot). “Visst Mate typ i yoursayreview.com på den datorn där och du hittar alla Sheilas du letar efter.
“Kapai” (bra)