Vad gör jag om mitt ex är att se någon annan

Att se ditt ex med en annan kvinna kan vara en riktigt skakande sak … efter allt du gick bara genom att försöka komma förbi din smärta och uppbringa styrkan att gå ut där och få honom tillbaka, det ser ut som han helt har glömt bort dig. .. eller har han?

Det finns många skäl till varför rebound relationer är inte alltid ett hot mot din få honom tillbaka. De kan faktiskt hjälpa dig lite, om han verkligen älskade dig för att börja med.

En stor del av tiden, kommer att vara med någon annan påminna honom om alla de saker han missar och älskade om dig. Även små, nästan obetydliga saker som doften av ditt hår eller en glimt i ögat när du har en hemlighet att berätta för honom … titta på den person han är med nu och inte se dem där kan verkligen få honom att tänka på vad han gav när han lämnade dig.

95% av alla rebound relationer är bara tillfälliga ändå … alla de verkligen är är en snabb lösning för att komma över sorg. Du kan även ha sett någon kort själv som hjälpte smärtan att försvinna … men precis som du är tillbaka efter att få ditt ex tillbaka, kommer ditt ex att finna sig själv fortfarande behöver något som hans nya relation kan inte ge: er.

Så oroa dig inte om du ser honom med en annan kvinna en liten stund efter uppbrottet. Det är normalt, betyder det att han försöker leva ett komplett liv … och chanserna är goda att det inte fungerar för honom. Han kanske ser lycklig nu, men bli inte alltför skrämmas … din tid kan bara komma tillbaka.

Så hur ska man handskas med det om ditt ex är en rebound relation? Vad gör du om ditt ex träffar någon annan? För svar på dessa frågor och mer om hur du vinna ditt ex tillbaka, kolla in alla gratis info och videos