vad hon behöver afther affären en 3 stegs process för att få henne tillbaka

Du har lurat hon säger dess över men du är så kär i henne att du inte vill att din relation till slut. Låter det här som vad du går igenom? Du är inte ensam det finns hjälp. Men just nu tänker inte på vad du vill. Vad hon behöver efter att affären är ditt enda fokus. Om du följer detta 3 steg kommer du att vara på god väg att få henne tillbaka. Om du inte följer det du kan ha förlorat henne för alltid!

det första steget.

Om du fortfarande är involverad med den person du har affären med måste du avsluta relationen omedelbart. Ditt eget ansvar vid första är att övertyga din kärlek att relationen är slut och du inte har något att göra med den kvinna du hade en affär med. Alla som har blivit lurad på vill inte ha någon tanke på det åtanke att affären fortfarande pågår. Så vad i din makt för att övertyga dem att det är över. Detta första steg är det svåraste att göra och kommer att ta längst tid att utföra, men din vakna energi bör ägnas åt denna uppgift. Det kan finnas vissa misstro från din partner på ett tag men i tid med konsekvent ansträngning väggen av misstro kommer att sluta.

Det andra steget.

Erkänn dina misstag och förklara för henne att det var något de gjort för att få dig att fuska. “Du förstår, den andra tanken som kommer till hennes sinne efter undrar om förhållandet fortfarande pågår är vad gjorde hon för att orsaka detta att hända? Hon kunde vara helt oskyldigt eller det kan vara en paus i er relation att leda till affären. Båda dessa punkter är inte viktigt. Vad hon måste säkerställas för att det inte var något hon har gjort. Ditt mål är att helt ta bort alla tvivel om att det var hennes, försäkra henne att det var din svaghet din osäkerhet som får dig att göra ett sådant fruktansvärt misstag. Ge henne inte det minsta tvivel i hennes sinne att hon hade något att göra med din tanklöshet.

Tredje steget
Var beredd att ge henne så mycket utrymme som hon behöver, men bekänna din kärlek och hur du kommer att göra allt som krävs för att vinna hennes förtroende. Jag vet det sista du vill höra är att du måste låta henne få utrymme men det är precis som hon kan behöva ens överväga att ge dig en chans. Så ge henne tid, men återigen försiktigt upprepa hur mycket du älskar henne och har åtagit sig att bevisa att till henne.