vad kan jag göra för att vinna tillbaka min flickvän – 5 steg för att få henne tillbaka

Även om det finns ingen 100% garanterad beprövad sätt att vinna tillbaka en flickvän som bryter upp med en man, det finns några åtgärder du kan vidta för att gå saker i den riktning som ger dig en bättre chans att återuppväcka passionen i din relation .

Ett. Efter att du har haft chansen att luta sig tillbaka och reflektera över vad som orsakade uppbrottet du kanske har insett att det kom från något du gjorde. Om så är fallet, se till att du ber om ursäkt till din flickvän direkt efter uppbrottet.

2. Låt henne veta att du fortfarande är intresserad av att vara en del av hennes liv. Håll kontakten och se till att du erkänner några viktiga dagar i sitt liv. Ett födelsedagskort skulle vara mycket mer välkommet än en e-post på hennes speciella dag … en tankeväckande anteckning skriven av dig på en ganska kort skulle även bli bättre!

Tre. I början spelar svårfångad är en bra idé, men bara till den grad att du ger intryck av att ditt liv går okej. Om du spelar det som alltför svårt att få det kommer bara att göra henne tror att du inte längre är intresserade av en kärleksfull relation med henne. Så du behöver för att hålla en bra balans här.

4. Medan du umgås och få nya vänner att du inte engagera sig med andra kvinnor. Detta kan vara skadligt om du fortfarande arbetar för att vinna tillbaka din flickvän. Detta skulle vara ett säkert tecken till henne att du flyttar på, men det kommer också att avslöja att du är på väg bort från henne.

Fem. Du ska inte vara rädd för att skicka ett mail eller ett sms till din flickvän, men se till att du inte överdriva. Ge henne en chans att veta vad som händer i ditt liv och hänga med i vad som händer med henne. Du vet, som ni är vänner. Du måste kunna kommunicera med henne på en trevlig nivå om du någonsin kommer att vinna henne tillbaka.

Det finns ingen exakt vetenskap att vinna tillbaka din flickvän, men det finns beprövade steg du behöver ta för att sätta dig på rätt väg att läka din relation. Upprätthålla kontakt och kommunicera med henne är absolut nödvändigt.