vad kan jag göra för att vinna tillbaka min flickvän

Ställ dig själv frågan, “Vad kan jag göra för att vinna tillbaka min flickvän?” Och jag kommer att säga att lära sig att få henne tillbaka är inte svårt men det tar lite planering och en liten ansträngning.

Faktum är, 90 procent av tiden finns det ingen anledning till varför du inte kan få ett ex tillbaka efter ett uppehåll på, förutsatt att du vet vilka åtgärder som krävs för att vinna ditt ex tillbaka.

Det första steget du måste ta är att bestämma vad som orsakade uppbrottet. Även om du inte kan gå tillbaka för att fixa det, kan du lära av tidigare misstag. Uppbrottet kan ha uppstått från en enskild händelse eller från beteenden din flickvän inte kunde hantera längre. Om du vill göra detta förhållande bli en varaktig måste du veta vad som orsakade det i första hand och se till att det inte kommer att inträffa igen.

Nästa steg är att se till att du inte kommer över som en behövande individ till din flickvän. Var säker på att du inte ringer, mejla och skicka sms henne flera gånger om dagen och ber henne att ta dig tillbaka. Detta arbete kommer bara att driva henne längre bort för att hon kommer att se dig som patetisk och behövande … och vem vill vara runt den typen av beteende?

Du måste agera självsäker. Ändra din attityd och din syn på livet. Om du börjar få nya vänner eller börja träna på gymmet, eller ens börja ta upp en ny sport eller hobby du kommer att skicka en signal till din flickvän att du mår bra.

Medan du gör nya vänner, se till att du inte försöker att göra din flickvän svartsjuk. Detta är en av de värsta saker du kan göra om du fortfarande frågar “Vad kan jag göra för att vinna tillbaka min flickvän?” Denna åtgärd endast kommer att visa henne att du flyttar på utan henne och hon kommer att gå på också, utan dig.

Låt ditt ex se hur stark och självsäker du är, och de kommer att känna sig inspirerade att bli ihop med dig.