vad killar vill ha i en dam

Det räcker med att säga att livet handlar om kärlek. Män vill ha äkta kärlek. Kvinnor vill bli älskad, och mycket mer, att vara älskade av sin man till den punkt där han aldrig släppa taget.

Kvinnor borde veta vad killar vill ha i dem, kommer att göra honom hålla sig till dig som ett lim.
Ett fel som har tagit över sinnet av damerna i mer än två decennier sedan eller däromkring till nu, är att jag kommer att använda sex för att hålla honom bunden till mig. Tanken är att hålla tillfredsställa honom med några varma kön vilket gör honom komma igen mer och mer. Jag har dock upptäckt genom rådgivning med tjejer, att det inte fungerar på det sättet. Oftare än inte, efter alla serie av sexuella anfall, förlorar hon honom. Medan sexuella begär är bara en av de faktorer av en relation, är det inte det enda sättet, inte heller det garanterar att han kommer att hålla till dig som ett barn som springer efter sin mammas förkläde.

Häri ligger en av hemligheterna, en kvinna som är angelägen om att hålla hennes man kommer i kontakt med honom genom att notera de saker han gillar, och det sätt han gör dem. Håll observera honom att ta reda på vad som gör hans värld att gå runt. En vän till mig dumpade hans kvinna par månader tillbaka bara för att hon avskyr och hatar honom titta på fotboll, som han verkligen älskar.

Kvinnan som män redan adore vet knepen av relationen, varför de stärka sin förbindelse med mannen på alla nivåer i relationen – fysiskt, andligt, känslomässigt och sexuellt.