vad man ska göra för att få mitt ex tillbaka innan det är för sent

Här är vi, hon rör sig bort från dig, tycker du att hon är avlägsen, eller hon har redan brutit med dig. Nu är du frågar dig själv “Vad göra för att få mitt ex tillbaka innan det är för sent”. Du börjar över tänka på vad som hände och varför hon lämnar dig. Och, kanske, ska du be om ursäkt om något du tror att du har gjort fel och saker som detta, i ett desperat försök att sätta bitar av en trasig relation tillsammans igen.

Detta är, oftast, en no exit sätt, eftersom orsaken till ett uppbrott är alltid en “ingen anledning”, kan du inte berätta vad som ligger bakom det, det är en känslomässig fråga! Så, mycket troligt, vet din flickvän inte “varför” hon gjorde slut med dig. Så det slå tillbaka ofta försöker “förstå” vad som inte fungerade.

Så det bästa du kan göra, om du frågar dig själv “Vad göra för att få mitt ex tillbaka innan det är för sent” är att få lite ledig tid från dig själv, hitta något att göra, försök att ha kul med dina vänner, gå ut och träffa nya människor. Vidga dina vyer, hitta nya strategier att möta människor och förförelse.

Håll dig borta från ditt ex för en stund, förändra något i ditt liv och du kommer bli förvånad av resultatet.

På detta sätt kommer du att ha tid att ändra något i ditt liv och du kommer att se saker i ett annat perspektiv och dina idéer kommer att vara mycket mer tydlig med vad du vill.

Vid denna punkt, kanske, kommer du räkna ut att du inte vill ha henne tillbaka längre. Om inte annat, du fortfarande vill ha henne är det dags att upptäcka hur hon känner om ditt förhållande.

Ok, nu är det dags att spela dina kort klokt. Försök att hålla dig sval med henne. Vid denna punkt, förmodligen, hon saknar dig så mycket du saknar henne! Använd en lite hårt spel och visa henne att du är helt bra utan henne ändå. Det kommer att göra henne tänka på dig igen.