vad som gör en sensuell massage så speciell

En sensuell massage handlar om uppfriskande sinnen. Det finns många saker som ingår i en massage för att göra det till en sensuell massage och hela poängen med en är att framkalla känslor av att vara avslappnad, vårdas, lindrande och lugnande. Dessa är alla viktiga delar som måste komma samman för att göra en massage en sensuell massage.

Det finns mycket mer till en sensuell massage än bara massageoljor, glidmedel och rygg gnuggar. Utöver sinnena är en kritisk del av sensuell massage såsom beundran, avkoppling, och lite sexuell aptit, det finns vissa känslor och förnimmelser som verkligen bör hållas utanför sensuell massage. Känslor av ångest, stress, frustration och andra negativa känslor måste lösas under sensuell massage för att det skall betraktas som en framgång.

Starta din sensuell massage genom att se till att rummet är på en behaglig temperatur. Om du inte är säker på om det är för varmt eller kallt, är det alltid bättre att vara på den varmare sidan under en sensuell massage. Det område som du kommer att göra det sensuell massage på bör hållas varm också. Belysningen bör vara mysig och avkopplande. Ljus är alltid en romantisk belysning inslag. Ett ljus med en mjuk, avkopplande glöd är alltid perfekt för en sensuell massage.
Musik är en annan viktig del av varje sensuell massage också. Du bör välja lite musik som är mjuk, mild och avkopplande. Musiken skapar en känsla av välbefinnande. Medan du ger personen en sensuell massage, har personen lyssna på det du pratar i en låg, lugnande röst är alltid ett bra sätt att hjälpa till att förhöja stämningen i rummet.

Förutom musik och belysning, är lukten en annan av de sinnen som kan sved under en sensuell massage. Aromaterapi är en standard i en sensuell massage och luktsinnet är ett av de starkaste sinnena som utlöser känslor och minnen. Några av de mest populära dofter för en sensuell massage är patchouli, jasmin, vanilj och lavendel. Hallon och jordgubbar anses afrodisiaka, så de är perfekta val för att använda under en sensuell massage.