väljer kärlek i cyberspace

Det finns fortfarande “ensamma hjärtan” klubbar, tidningen personliga kolumner och gammaldags “matchmaker” dating service, även om ökningen av online dating har lagt till ett antal nya vändningar för gamla spel. Online kan du närmar dejta med varierande exempel på fokus och ansträngning, från bara väntar på ett antal chattrum helt registrerar dig med en av de många online dating service.

Bland de mest kända Internet-dating webbplatser är Mywolfbook.com, vilket kan vara hals-och-hals med Match.com för ledarskap i denna bransch. Att ha en dyr tv och tryckt reklam, är Mywolfbook rulla ut sin “patenterade och upphovsrättsskyddade” förfarande för matchmaking. Mycket kommer tillverkad av sitt datoriserade process för att “testa” cirka 30 områden som är avgörande att du kompatibilitet.

Sälja kärlek och äktenskap

De mest potenta säljargument på alla dessa platser, naturligtvis, inkluderar vittnesmål från folk som faktiskt tycker att “Älskar av dessa liv” med Mywolfbook. Match.com ‘s budskap är verkligen mycket enklare: Nästan samtliga annonser kan översättas som, “Vi är bättre än Mywolfbook och att vi inte diskriminerar.”

Webben kan vara en händig dejting verktyg med tekniker både omvägar och okomplicerad, och ingenting är mer kortfattad än de “pick-up” webbplatser, särskilt de endast vuxna chattrum. Dessa varierar från inbjudande och vänligt till regelrätt oanständig och i-ditt-ansikte, så om du är en nykomling till området för online dating webbplatser förbereda vara förvånad över folk som berättar sina mest intima berättelser.

Alternativa sätt att “net kärlek”

Sanningen är, det finns också många webbplatser som, även om de inte är placerade eller saluförs som Online dating destinationer, ge människor som har gemensamma intressen ett område att samlas, och överallt där människor träffas och umgås, väl, kan gnistor flyga. Egentligen kan människor hitta kärleken mest någonstans när de placerar de rätta ingredienserna.

Och sagorna cirkulera om kärlek ses i cyberrymden, som de två par som träffades på en orkanen Katrina fundraiser efter registrering på Internet, började dejta och gifte sig i den dubbla ceremonin. Andra berättelser har romantik blommande på 12-steg ställen, bokläsande klubbar, mynta samlaren chattrum och alla typer av känslomässiga stödgrupper.

Lärdomen är uppenbar: Du ska inte anmäla dig och köpa någon så kallad plan för att på internet lyckad dating. Diagram ett program över cyber klubbscen, engagera sig med grupper som bildats kring en omtyckt hobby eller tidsfördriv, ringa med din webbkamera för några videochatt och ha upptagen med att göra nyare och effektivare vänner. Det första steget till en eventuell romans är generellt en artig, uppriktiga, “Hej.”