väntar du fortfarande att träffa ms. perfekt

Det måste vara riktigt tufft. Tror du att du är bara ett offer för otur och det är anledningen till Ms Perfect har inte dykt upp i ditt liv ännu?

Eller har ni beslutat att kanske Ms Perfekt existerar bara på film skärmar och inte här ute i den verkliga världen? BINGO! Du har fått det. Hon existerar inte någon annanstans än i din fantasi och på film skärmar.

Den Sanningen är att orsaken Ms Perfect har inte dykt har ingenting att göra med din lycka, bra eller dåligt, men allt att göra med dig och det faktum att du är upptagen söker en person som inte finns ! Du kan inte uppdaterad med ögonen stängda och vissa omöjlig dröm i huvudet.

Du kommer att få att fastna i hela denna övning av dating att du glömmer att leta efter de kvaliteter du söker! Du har inte träffat den personen i dina drömmar eftersom du inte är ute efter de saker som kommer att göra dem tillräckligt nära till perfekt för dig.

Du är så säker på att varje kvinna du har träffat inte kunde ge dig vad du ville. Men vad var det som du ville i första hand? När du är säker på vad du vill, kommer du att veta exakt vad man ska leta efter i din kvinna. Vilka är de egenskaper som du tycker är nödvändiga i en person? Vilka är de attribut du är villig att göra en kompromiss om? Har du tänkt på alla dessa?

Kom ihåg, att ingen på denna jord är perfekt. Alla har fel … vissa är större fel än andra fel. Vissa är fel du kan förbise och en del är fel att man inte kan förbise på din bästa dag och om hon var den vackraste, mest sexig kvinna på planeten.

När du träffar en kvinna, kom ihåg, oavsett hur hårt du försöker att imponera på andra, kan du inte kontrollera sina tankeprocesser. Istället är det mycket bättre att koncentrera sig på dina behov och önskemål, och hur mycket av det du behöver skulle vara uppfyllda om du daterad den här kvinnan.