vara din egen blomma

Det är ett länge känt faktum att det är en konst i att välja rätt sorts blommor. Under hela tiden, konstaterade studier och forskare har klassificerat, grupperas och gav bestämda betydelser för olika sorters blommor. Det är ganska förbryllande uppgift, och farliga också, om du “råkar” ge en bukett blommor som kan innebära motsatsen till vad du tänkt att förmedla.

Till exempel, skulle du inte vilja göra misstaget att skicka ett dussin röda rosor till någon du bara önskar för lycka, kan de anta att du skickar en inte så subtil antydan av att få tillsammans som mer än vänner.

Om du inte är vers med annan innebörd av blommor, varför inte söka hjälp av din lokala florist innan de köper något buketter. Det är bättre att vara säker på vad du delar ut som en gåva, än inför konsekvensen av onödiga misstag.

Här är några användbara tips som hjälper dig i att välja rätt blombuketter.

För roliga och festliga evenemang

Firandet fyllda med glädje och lycka behöver bara kul och härlig blombukett. Du kan välja mellan de olika blomningar av prästkragar och hortensia, eftersom de helt enkelt framkalla rätt typ av fantasier och lycka i sina vackra kronblad och blommar.

Att förmedla kärlek och romantik

Om du vill bära ditt hjärta på ärmarna, kan du aldrig gå fel med den klassiska livliga röda rosor. Under hela tiden har dessa välsignade plommon färgade skönheter betydde kärlek och passion på olika historier om kärlek, smärta och svek.

Att skicka blommor till en ensam hjärta

Livet kan vara en sådan downer, har vi inte alltid få det som vi vill ha och de människor som vi vill ha, och om våra nära och kära till äventyrs ha drabbats av samma dilemma, varför inte göra något underbart och skicka dem en bukett blommor .

Stora, djärva och levande nyanser av blommor är perfekt för den här typen av evenemang. Plocka ut gula prästkragar och orange blommor kan framkalla en ljusare och bättre humör för din älskade.

För dystra och högtidlig minneshögtider

Det finns inget mer hjärtskärande än att förlora en nära anhörig, och det finns ingenting på denna jord som kan ta smärtan av sin förlust, men vi kan alltid försöka med rätt typ av blombuketter.

Dystra toner, som vitt och djupröd används oftast som sympati kransar och buketter.