vara mer social, cool och få vänner genom detta tänkesätt som låter dig komma över din sociala fobi

Så – idag trodde jag att jag skulle prata lite om hur man får vänner – och ge dig ett litet exempel på en enkel, enkel sak du gör det kommer att blåsa dina sociala interaktion “resultat” genom taket – jag sätter resultaten i citationstecken eftersom Detta handlar inte om att vara bra, en av de mer viktiga insikter du någonsin kan ha när det gäller social interaktion. Denna metod kommer att öka din sociala kompetens.

är det svårt att få vänner? Är folk farligt ..? Tja … människor är ibland farliga, är de inte? Det är bara sanningen – så sant som något annat. Men du måste arbeta med två saker här – 1. gå mot vad du vill, inte bort från det du inte vill ha, mening, fokusera på hur trevliga människor kan vara, eller du kommer inte få resultat – ta beslutet att göra det just nu. 2. Använd ditt sunda förnuft om “risker” i sociala interaktioner, hur illa kommer det nog vara ..? Inte illa – och, ännu viktigare, i detta samhälle där människor strävar så hårt för status att de kväver sina riktiga personalitites för att vara rätt, tror ni inte att andra personen också är nervös ..? Förmodligen, höger.

Lugna ner i din egen hud – jag menar 100% bokstavligen känna dig trygg i din hud, bara andas och fokusera på din andning, verkligen utövar göra det. … Varför detta är bra, är att din andedräkt dikterar kvaliteten på de bilder du ser i ditt huvud – med ett lugnt andetag du inte kan se mentala scener där det finns dåliga vibbar – får du mig? Du måste börja fokusera på att använda dina andetag för att göra olika saker … Om ett lugnt andetag lugnar dig – det ska också lugna vem ..? Andra människor. Använd ditt sunda förnuft – till exempel den lugnare andetag du har lugnare du skulle få – och i ett samhälle där att vara lugn är helt underskattar – som borde vara det ..? Uppskattat. Den lugnare du är, desto mer av denna sällsynta värde du kan ge till människor. Är det svårt att ge detta värde till dem, när du har räknat ut att andas på rätt sätt ..? Nej .. du andas precis, och – med samma princip som man inte kunde se negativa mentala bilder – du kan inte låta bli att sprida goda vibbar runt.

Så, det var min take på det här … Jag hoppas verkligen att du förstått detta tillräckligt för att få något värde ur det – uppriktigt så önskar. Om du inte gjorde det, kanske läsa den igen – det är mycket viktigt. Det är viktigt, för när du har insett vad jag har sagt här, till den punkt där du kan använda det själv, kommer ditt sociala liv vara häftigt och du kommer att få vänner och vinna vänner överallt.