vara populärt med alla damer. se till att du klär väl.

Kvinnor är svåra att förutse, men det är inte alls svårt. De vill ha en man som klär sig bra och har lite stil. Du behöver inte vara otroligt rik eller otroligt vacker. Ett säkert sätt att topp hennes intresse är helt enkelt att vara välklädd och välvårdad.

Kvinnor vill ha en man som klär sig väl. Men det finns mycket mer än så. Du måste framkalla en viss stil och image genom ditt sätt att klä sig. Jag kommer att diskutera några av de sätt du kan göra detta på och imponera på kvinnor genom att klä väl.

Klänning att imponera! Det är något som din mamma förmodligen sagt och det är väldigt sant.

För att citera en annan klyscha “Du får inte en andra chans till ett första intryck. Kläder kan betyda en hel del när man försöker imponera på kvinnor. Om du inte har en känsla för stil som du alltid arbetar bakifrån. Du behöver stil som är elegant, ser bra ut och är dig. När du har lyckats här, kommer du att ha tagit ett viktigt steg mot att bli en hit med flickorna.

Hur man klär för att imponera på tjejerna-var dig själv

Har du någonsin sett fluga kille? Han är oftast en äldre man, framstående. Han projicerar en specifik bild. Tiderna har passerat honom, men han är fortfarande samma, fast, konservativ och pålitlig. Detta är inte en look jag skulle gå till, jag har inte slitna en fluga en enda gång i mitt liv, men det är ett bra exempel. Om den här killen är singel, jag slår vad om att han helt går bra med damerna i hans ålder. Han har ett visst utseende som skjuter vem han är till damerna. Det är konservativt men lite roligare och dandy än en vanlig slips. Den här killen skulle förmodligen löjliga i shorts och en tee-shirt men han projicerar en stor bild för sig hur han klär sig. Jag säger inte att rusa ut och få en fluga. Men konceptet är solid … hitta trevliga, snygga kläder som representerar dig och göra det tala för dig.

bli inte styras av trender

Jag var ung på åttiotalet, men jag är gammal nog att minnas dem väl. Som mode går det var ett bra exempel på vad man ska undvika. Jag kan inte föreställa mig själv i fallskärm byxor och ett linne i dessa dagar, men Japp, jag hade dem. Och bar dem en hel del att “vara cool”. Åttiotalet är det perfekta exemplet på modenycker gått dåligt. Bara för att något är “i” eller “på modet” betyder inte att du ska rusa ut och köpa några. Ditt utseende bör representera stil, och bör kanske växa lite med dagens mode, men du bör alltid humör vad du gör. Vara snygg, representerar dig själv, men inte styras av trender. Du sänder ett varumärke med dina kläder val, inte bråka med ditt varumärke. Om du har ingen stil alls, be en kvinnlig vän eller släkting din åldersgrupp för att hjälpa dig handla en bild som kommer att representera dig!