varför din pojkvän gjorde slut med dig och hur du kan få honom tillbaka

Varje kvinna vet att män oftast har en fruktansvärd tid på att tala om vad de egentligen känner. Ta denna kunskap i beaktande och du vet att det är ingen stor överraskning att när det gäller att bryta upp med dig, kan de skäl som han ger inte vara helt ärlig, även om han tror att de är.

Om du vill ha någon chans att få honom tillbaka, måste du ta reda på de verkliga orsakerna till uppbrottet. Att räkna dessa ut, måste du göra lite backa för att ta reda på när saker började gå fel. Här är några tips som hjälper dig att komma igång.

vara en outsider

Det är väldigt svårt för någon att få en korrekt bild av en relation när de är inblandade i det. Nu när du är separerade, kan du ta ett steg tillbaka och försöka få en utomståendes perspektiv på hela situationen. Från utsidan, kanske du kan se exakt vad det var som kom mellan er två.

studera skadorna

Om du kan spåra nedläggningen av din relation till en enskild händelse eller ens en serie av händelser, kan du börja verkligen ta en närmare titt på hur mycket skada som har skett. Försök att bestämma om ni två kan reparera denna skada och gå vidare. Om du tror att skadan är för stor för någon av er att kunna förlåta och glömma, så du kanske inte vill fortsätta att göra upp.

åtgärda problemet

Om uppkomsten av problemen kan skyllas, åtminstone delvis, på dig så gör vad du kan för att åtgärda problemet. Många gånger efterhand kommer att ge dig möjlighet att se mycket tydligt vad du gjorde fel. Om den gör det, vidta de åtgärder som krävs för att vara säker på att samma sak inte kommer att hända igen.

Om vad som hände mellan er två berodde på något om dig själv som du inte kan eller kommer att förändras, skulle det vara klokt att inte försöka igen. Oundvikligen kommer du att hitta dig själv tillbaka i mitten av samma problem som du just lämnat.

be om förlåtelse

När du har studerat vad som gick fel med relationen och beslutade att frågorna är fastställbara, kan du göra din ursäkt. Detta är ett mycket viktigt steg om du vill att relationen ska fungera den här gången.

Se till att du är uppriktig när du säger, “Jag är ledsen”, och inte ber om ursäkt för saker som kan ha gjort honom galen, men du tycker inte var fel. Om du gör det, kommer det bara leda till förbittring.