Varför inte de män som ringer

En av de saker som kraftigt kan störa dig i din dating relation är varför din pojkvän inte ringa dig. Om du någonsin har varit med en man som inte verkar veta hur man använder telefonen, så du förstår hur frustrerande situationen kan vara. Hur befria dig själv ur en sådan situation? Borde inte du bara ringa upp honom och berätta för honom en bit av ditt sinne? Du kan göra detta, men du bör inte. Saker kommer helt enkelt få ut av handen. Det finns bättre metoder som du ska använda.

Många rådgivare kommer att säga att i varje sund relation bör det finnas en öppen kommunikation mellan de båda parterna. Du kan alltså välja att vara rättfram med din pojkvän om hans brist på att ringa. I många fall, inte gör detta inte ger några positiva resultat, åtminstone inte som du förväntar dig. Med tanke på att män oftast kommunicerar på olika sätt, kan din pojkvän bara bli förvånad över att du är så upprörd över en sådan “liten fråga”. Naturligtvis kommer detta infuriate dig ännu mer.

Du är orsaken

Detta är något som kan ta dig på sängen, men det är sant. Det finns stora chanser att du är anledningen till att din pojkvän inte ringa. Detta kan bero på ett antal faktorer.

Om du har använt för att ringa din pojkvän, så det är just därför han inte ringer. Varför skulle han ringa men du kommer att ringa ändå? Jag vet att detta kanske inte verkar mycket rimligt för dig, men det är hur män tenderar att titta på frågan.

Om detta har varit fallet, då du kommer att behöva ta initiativet och bryta kedjan. Sluta kalla honom. Detta kan tyckas vara hårda men det är vad som kommer att få dig ur situationen. Inte fastställas att ringa oavsett hur stor lust du kommer att känna att göra det.

När han inte hör av dig under en tid, kommer han att fråga om vad som kan komma att äga rum. Såvida han inte har något emot att förlora dig till en annan människa, kommer han ringa dig, och hålla upp det.