varför kvinnor lämnar män – den chockerande sanningen om varför kvinnor lämnar män

Så varför lämnar kvinnor män? Tja, orsakerna är oftast mycket annorlunda än varför män lämnar kvinnor.

Till exempel, medan män längtar respekterar kvinnor längtar uppskattning. Det är vanligtvis en stark missuppfattning bland män som kvinnor brukar gillar en klassisk bil, det är hög underhåll men detta är verkligen inte fallet.

Om bara män insåg att hålla sina kvinnor nöjda bara krävs en liten konsekvent uppskattning då de inte skulle gå in skadekontroll när kritan kommer och de går.

Du måste förstå, kvinnor i huvudsak är lojala mot sina män och det kommer att ta en hel del indirekt frustration från män mot kvinnor för att köra dem till den grad att kasta sina händer i luften och säga nog är nog.

hur man gör kvinnor känner sig uppskattad

Förhållandet mellan en man och en kvinna har en mycket fin linje mellan kärlek och “Jag har fått nog.”

Det är inte normalt hatar när kvinnor lämnar män är det mer frustration som de bara inte tycks kunna komma fram till dem att viss appreciering gång i ett tag kommer att gå långt för att hålla relationen fartyget på en stadig kurs.

Ja, är en otrogen man eller kränkande man ett grönt ljus för kvinnor att lämna män och i detta fall, skälen är uppenbara. Men faktum är att många kvinnor bara blivit missnöjd med bristen på bekräftelse och farorna med Detta innebär normalt letar efter den någon annanstans.

Män som spelare kommer vanligtvis vara lurande i fjärran väntar någonstans för ett tillfälle.

Kvinnor som är närvarande missnöjda med sin mans bristande uppskattning kommer att dras till dessa typer av killar som vet hur man spelar spelet och ge dem vad de saknar. Innan du vet det, utvecklar en affär.

Om din kvinna har lämnat för en annan man sedan fråga dig själv varför hon behövde gå någon annanstans för att hitta den uppmärksamhet och uppskattning hon så längtade.

Vem bär skulden? Tja, är en av hemligheterna till att få din partner tillbaka för att avstå från att spela skylla på varandra. Detta gäller för båda. Som en man, skulle du göra klokt i att erkänna dina fel snarare än “flyga bort handtaget” och försöka förstå varför hicka inträffade.

Ja, det är tufft, men en del av den magi att göra upp som måste åtgärdas innan läkningsprocessen kan påbörjas.