Varför lever tillsammans kan vara svårt efter ett uppbrott

Det är en mycket svår situation som många par befinner sig i efter ett uppbrott. De hamnar bryta upp medan fortfarande lever tillsammans. Detta kan vara en mycket svår tid att få igenom eftersom den person som nu är ditt ex fortfarande bor med dig. Lär dig hur du kan klara av att leva tillsammans efter uppbrottet.

Det första som du kommer att behöva göra är att ta lite tid från varandra. En av er behöver komma ut för ett par dagar och ge både människor tid ifrån varandra. Detta kommer att hjälpa dig att tänka på uppbrottet och vad som händer med er två.

Du måste skilja aspekter av ditt förhållande om du verkligen brutit upp. För många, är det ett problem att falla tillbaka in i fysiska sidan av saker. Du måste avsluta detta annars känslomässigt det kommer att bli svårt.

Håll dig borta från varandras verksamhet. Var inte elak och flytta sina saker, förstöra sina kläder, äta deras mat, eller försöka bråka med sin dag. Vara mogna om detta och förståelse. Du kanske inte gillar situationen eller den personen, men du kan inte vara ett barn om det.

Kämpa inte som ett par och inte ta upp de saker som du kämpat om. Förhållandet är nu över. Du måste gå vidare och inte hänga på de saker som stör dig.

Inte bända inte för mycket. Du kommer att börja känna sig skrämmas om du vet om din gamla partners nya vänner eller dating liv. Bara slappna av och sätta den ur ditt sinne.

Överväg olika sovande arrangemang. Detta kommer att hjälpa en hel del. Gör ditt bästa för att hitta en lösning som är rättvis för er båda.

Det blir lättare om du pratar med varandra kontra sten kalla tystnad. Även om du kan vara arg eller sårad, kan du fortfarande prata med personen om vardagliga saker.

Börja planera andra arrangemang så snart du kan. Detta kommer att vara bäst för dig och din partner. Ibland kan detta ta tid, men gör ditt bästa.